Tedenski Lunin horoskop za obdobje 21.6.-27.6.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. junija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. junija

V ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, bo strast tista s pomočjo katere se lahko pomaknete naprej, k svojim ciljem in željam. Prekipevali boste od poguma in tega, da storite čim več na čim boljši način. Ljubezen bo na vrhu zanimanja, prepletena z močno željo po intimnih prigodah. S težavo pa se boste, če vam ne bo ugodeno prilagajali. Močna volja in energija bosta pregnali vse dvome in strahove. Nekaj težav se lahko pojavi s posesivnostjo in z ljubosumjem. Odličen dan za popestritev partnerske rutine, a premočne vibracije za prvi zmenek.

blank

V torek ob 14.55 uri preide luna v znamenje strelca.

Pričakujete lahko možnosti dodatnega zaslužka, ki jih z veseljem sprejmite, saj si ne boste mogli predstavljati varnosti brez dobrega finančnega temelja. Imeli boste nekaj pomislekov, saj ste zadnje čase navajeni, da se določene zadeve vrtijo v pravo smer šele, ko se pošteno potrudite, v teh dneh pa bo vse nekako teklo samo od sebe. Predvsem boste iskali povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo. Čeprav imate radi določeno stabilnost in udobje, si boste tudi v sredo zaželeli spontanih sprememb.

V četrtek ob 15.05 uri preide luna v kozoroga, zvečer pa nastopi tudi Polna luna.

Mogoče bi bilo bolje, da ne brskate in ne raziskujete preveč, saj vas lahko izsledki vaših raziskovanj precej prizadenejo. V službi boste sicer delovali suvereno in brez večjih napak, vendar boste v notranjosti močno obremenjeni z raznimi dvomi. Na ljubezenskem področju ne boste najbolj razpoloženi. Želeli se boste skriti v svojo lupino in vse skupaj od daleč opazovati.

V soboto ob 16.08 uri preide luna v znamenje vodnarja. Časa za težave ne bo, tudi zavlačevati ne boste mogli, saj vas bodo energije pogumno vodile v akcijo. Izkoristite tudi nedeljo za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, elektroniko, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Po drugi strani boste na čustvenem področju veliko bolj ravnodušni. Kljub temu bo vsak prijeten trenutek poskrbel za boljše počutje in urejene odnose.

Pripravljeno za Sensa.si