Dnevni horoskop za torek 21. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 21. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naj bo danes pogum tisti, ki vas vodi k lažjim odločitvam ter bolj odprtim odnosom.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Vaše ideje bodo v današnjem dnevu, ko boste zelo razigrani več kot drzne, dejanja pa igriva. Počutili se boste polni zagona.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti.

Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Noben prijatelj ni tako zvest kot je knjiga.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Lovis Corinth, nemški slikar
Ernest Miller Hemingway, ameriški pisatelj, nobelovec
Hart Crane, ameriški pesnik
France Filipič, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik, publicist
Robin Williams, ameriški filmski igralec in komik

Na današnji dan je Neil Armstrong kot prvi človek na Luni izrekel slavne besede: “To je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo.” Umrl je Danilo Lokar, slovenski pisatelj in Miško Baranja, slovenski cimbalist. Rodil se je nemško angleški ustanovitelj tiskovne agencije Reuters, Paul Julius von Reuter.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: torek 21. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čutili boste, kako utrujeni ste v resnici, prav tako pa si boste želeli preživeti več časa sami s sabo, v prijetnem okolju. Privoščite si popoldanski počitek in namenite več časa majhnim pozornostim.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel svetovati. Bodite bolj poslušni in pustite še posebej zvečer svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako kritični. Skušajte s pomočjo lune v levu ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti vas. Danes obiščite najbližje. Izkažite jim ljubezen in naklonjenost, kot znate samo vi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Upoštevajte danes, ko bo luna v levu dejstvo, da so dejanja močnejša od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in denar.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan z luno v vašem znamenju je idealen za ustvarjanje ljubečega in strastnega okolja. Če ste samski, pa poskrbite za to, da bo današnji dan nekaj posebnega ter nekaj drugačnega od povprečja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 21. julija 2020

Če načrtujete druženje s prijateljem, potem poskrbite, da bo do srečanja danes sploh prišlo. Vse se bo s pomočjo lune v levu obrnilo v pozitivno smer, če boste optimistično gledali na vse skupaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zelo ambiciozni in zaradi lune v levu zelo velikodušni. Drugim boste pomagali, kar bo obogatilo vašo notranjost. Nekaj se bo dogajalo tudi na področju financ, vendar ne prehitevajte dogodkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes, ko bo luna v levu lahko pričakujete precej zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale prijetne in malce manj prijetne zadeve. Nikar ne poskušajte danes postavljati resnih pravil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenski odnosi bodo danes kljub pogumni luni v levu občutljivi, zato pazite še posebej, če ste v razmerju. Zaplet v medsebojnih odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prekipevali boste od energije, ki jo prinaša vpliv lune v levu. Pazite, da se ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen večer. Namenite svoj čas tudi prijateljem, ki vas vedno spravijo v dobro voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes je idealen dan, da svojo dobroto, ki jo luna v levu še poudarja pokažete preko prostovoljnih del. Več, kot boste podarili, več se vam bo v prihodnosti tudi povrnilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V svojih rokah boste danes, ko bo luna v levu začutili moč in energijo. Vaša motivacija bo zelo pomembna. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si vedno želeli. To bo dan, ki si ga bo veljalo zapomniti.

Vas zanima HOROSKOP: KAKO DOSEČI IN UJETI SREČO?