Dnevni horoskop za torek 20. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 20. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 20. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 20. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji Prvi krajec je ugoden čas za nove začetek, za učinkovito izpeljavo zadev ter za to, da se notranje uravnovesite. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Paziti morate, da brzdate svojo impulzivnost in nepotrpežljivost, še posebej na področju družinskih odnosov.

horoskop
Luna v znamenju leva

Danes ob 8.10 uri preide luna v znamenje leva

Prihaja odlična energija. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Danes ob 8.59 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Danes praznuje Carmen Electra: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost, vztrajnost in samozavest. Prepričana vase in v svoj uspeh, se zna soočati s težavami na svoj prepričljiv način. Ima ogromno energije, zato je usmerjena tudi v aktivne športne dejavnosti, s katerimi poskrbi za dobro formo svojega telesa.

Luna v Levu ji podarja nedotakljivost na področju čustev. Sposobna je preboleti razmerja in se takoj usmeriti novim zmagam naproti. Dana ji je tudi nenavadna privlačnost, s katero z lahkoto osvaja osebe nasprotnega spola. Če ji nekdo ne odgovarja, ga je sposobna črtati iz svojega življenja.

Tisti, ki bo premagal svoje strahove, bo resnično svoboden.

Aristotel

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Napoleon III., francoski cesar
  • Alexandre Alberto da Rocha de Serpa Pinto, portugalski raziskovalec
  • Arto Paasilinna, finski pisatelj
  • Gro Harlem Brundtland, norveška premierka
  • Željko Joksimović, srbski pevec

Na današnji dan društvo Slovenija objavi program Zedinjene Slovenije. Začetek šestih olimpijskih iger. Apollo 16 pristane na Luni. Rodil se je tudi Mohamed, arabski prerok in Albrecht Otto Johannes Unsöld, nemški astronom. Umrl je Tone Šifrer, slovenski pesnik in esejist in Matej Cigale, slovenski jezikoslovec.

Katera astrološka znamenja boste danes najmanj disciplinirana?

Danes boste najmanj disciplinirani rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih.

Ali je današnji dan primeren, da sprejmemo kakšno pomembno odločitev?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan ugoden za sprejemanje pomembnih odločitev.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si več na vseh področjih, zato začnite razmišljati o premikih. Nekaj lahko opravite zelo hitro, skoraj v nemogočem roku. Vaš optimizem se izraža tudi v ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune v levu prihaja nekoliko več poguma in pripravljenosti za sodelovanje. Ob drobnih radostih, ki jih boste odkrivali na svojih vsakdanjih poteh, se boste sprostili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav vam obveznosti ne bo zmanjkalo, vam bo ostalo dovolj energije, da preživite lep dan. Truditi se vam ne bo ljubilo, zato pa boste razpoloženi za romantične sanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnje jutro z luno v levu vam bo podarilo več moči in motivacije. Pogumno boste stopali naprej po svoji poti. Znašli se boste v diplomaciji, katero boste potrebovali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko je luna v vašem znamenju pričakujte sproščen dan. Morda boste prejeli plačilo ali darilo in to vas bo spodbudilo, da se boste lažje prilagajali drugim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezenskih odnosi si priznajte, kako razmišljate, in razložite svoje želje. Morda bo popoldne nekoliko napeto, zato ker ste nepotrpežljivi. Izognite se fizičnim opravkom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skušajte z ugodno luno v levu razširiti svoje znanje in se prilagoditi na različne delovne pogoje. Če boste dovolj fleksibilni, bodo sledili pozitivni uspehi. Nekdo je pripravljen pomagati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi preteklega uspeha boste še bolj samozavestni. Ni razloga za skromnost. Z nekom se boste iskreno pogovorili in videli boste, da ste na pravi poti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Področje ljubezni se bo zaradi močne energije lune v levu zapletlo prav v trenutku, ko boste pričakovali več. Zato ostanite previdni, dobro veste, zakaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste kljub energiji Prvega krajca bolj s težavo in počasi pomikali naprej. Ne bo vam ravno prijalo, da bi se resno lotili svojega dela ali drugih obveznosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priložnosti se bodo danes prepletale in prav navdušeni boste nad njimi. Morda bo edina težava izbrati tisto najbolj ugodno zase. Lahko ste lahko optimistični, prizadevanja bodo nagrajena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste zaradi lune v levu začeli z veliko novimi načrti in cilji, vendar boste spoznali, da je to res velik zalogaj. Ponudilo se vam bo nekaj priložnosti za več dela.

Preberite tudi: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP