Dnevni horoskop za torek 19. januarja 2021

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 19. januarja 2021.

Dnevni horoskop za torek 19. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja notranji nemir. Vse boste želeli zaključiti čim prej, zato se lahko pojavi nekaj napak in nejasnosti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Postali boste bolj aktivni in dejavni. Zdaj je čas, da začnete z novimi projekti, ter si naložite nove obveznosti.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Upornik je človek, ki živi celostno, skladno s svetlobo, ki izvira iz njegove notranjosti. Za najdragocenejšo vrlino, svobodo – tvega vse.

Osho

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 19. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in vodnarja dogodki na današnji dan:

  • Princesa Brigita Švedska
  • Dolly Parton, ameriška pevka
  • Katey Sagal, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka
  • Stefan Edberg, švedski tenisač
  • Jenson Button, britanski avtomobilski dirkač

Na današnji dan je bil vpis Cerkniškega jezera med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Dragotin Kette, slovenski pesnik in Vladimir Levstik, slovenski pisatelj, prevajalec. Umrl je Osho, indijski mistik in Branislav Nušić, srbski dramatik. Rodil se je tudi umetnik, čigar ustvarjanje je imelo vpliv na razvoj modernega evropskega slikarstva, Paul Cezanne.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 19. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vživeli se boste v čustva ljudi v vaši bližini, zato pozorno izberite, koga si želite ob sebi. Nezadovoljstvo nekoga drugega vas lahko pripelje do napake ali celo do nezadovoljstva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozorni boste na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, zato boste znali postreči z zanimivimi opažanji. Ni se vam treba prerivati v ospredje, priložnost vas bo dohitela.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preverite vse, kar je v povezavi s pomembnimi zadevami, luna v ovnu vas opozarja. Morda je ostalo še nekaj, česar niste podpisali ali plačali. Izogibajte se temu, da bi nekomu ostali dolžni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub stabilni energiji lune v ovnu boste občutljivi. Že napačen pogled vas bo spravil v slabo voljo, najbolj pa vas bo jezilo trenutno finančno stanje. Zdi se, kot da ne morete ujeti ravnotežja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S financami boste danes zelo zadovoljni. Učili ste se od tistih, ki so najboljši, sedaj pa boste to s pridom uporabili. Nekdo vas bo poklical in vam sporočil novico, ki vas bo predramila iz spanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 19. januarja 2021

V hipu vam bo s pomočjo lune v ovnu jasno, zakaj vam nekdo daje komplimente ali ponuja svojo pomoč. Če vas prijatelji večkrat pokličejo, naj vam to ne predstavlja obveznosti, ampak sprostitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odnosi se z energijo lune v ovnu zaostrujejo. Najprej skušajte poskrbeti za poslovno področje, vendar tudi z osebnim ne odlašajte preveč. Ne ovinkarite glede svojih zastavljenih ciljev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v ovnu boste lažje sprejeli določene odločitve, da se boste izvlekli iz zmešnjave. Tako hitro ste se znašli v njej, da še sami ne veste, kako. Ponudilo se vam bo ogromno izzivov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaše zmožnosti so večje, kot si mislite. Na zdravstvenem in čustvenem področju bo danes zelo ugodno. Našli boste povezavo tako sami s seboj kot tudi s partnerjem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovili se boste od nečesa, kar več kot dobrodošlo. Na ta način boste končno naredili prostor za novosti. Lahko da bo sprva precej stresno, vendar se boste hitro potolažili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obeta se vam uspešno sodelovanje, ki bo temeljilo na naklonjenosti. Vezni vodnarji, posvetite nekaj več pozornosti sebi in svojim skritim željam, ki počasi stopajo na plano.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naredili boste odličen prvi vtis, sproščeni boste in v določenem okolju s pomočjo lune v znamenju ovna ravno prav zgovorni. V večernih urah pričakujte več prijaznih vibracij.

Preberite tudi: Tedenski lifestyle astro namig ali RETROGRADNI PLANETI TER OBDOBJA V LETU 2021