Dnevni horoskop za torek 15. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 15. decembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 15. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaše misli bodo fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten, vi pa zadovoljni.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Pomembno vam bo, da je vaš vsakodnevni način življenja vsaj približno povezan s tem, kar si želite.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 4.35 uri preide luna v znamenje kozoroga

Luna je v znamenju kozoroga. Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni. Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne debate, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Venera preide v znamenje strelca

Venera bo tista, ki bo še dodatno okrepila vašo privlačnost. S svojimi nežnimi, a vendar učinkovitimi aspekti bo doprinesla več veselja v medsebojne odnose. Najboljši boste, ko se boste instinktivno odločali in zdaj bo čas, ko boste natančno vedeli, kaj je prav za vas.

Da pa bo čas, ki je pred vami še boljši, se vam bo zvrtelo od ljubezni, ves svet bo vaš in nič vas ne bo prepričalo v nasprotno. Bolj boste uživali v vsakdanjih obveznostih in bolj boste cenili drobne stvari, vendar se boste težko upirali skušnjavam, kakršne koli že bodo.

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če le imamo pogum, da jih udejanjimo.

Walt Disney

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 15. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Alexandre Gustave Eiffel, francoski inženir in arhitekt
  • Karl Renner, avstrijski predsednik
  • Vinko Gorenak, slovenski politik
  • Roman Pavljučenko, ruski nogometaš
  • Zlatan Ljubijankić, slovenski nogometaš

Na današnji dan začne oddajati slovenska komercialna TV-postaja POP TV. Rodil se je Friedensreich Hundertwasser, avstrijski slikar, arhitekt in Leonid Pitamic, slovenski pravnik, filozof, diplomat. Umrl je Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser in Walt Disney, ameriški animator.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 15. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Jutro bo obarvano z lepimi mislimi, ki vas bodo spremljale ves dan in vam olajšale marsikatero zadevo, ki vam ni ljuba. Lažje se boste soočali tudi z napornimi nalogami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Soočili se boste sami s sabo in naredili kljub trdi energiji lune v kozorogu nekaj drznega, kar vam leži na vaši duši že dolgo časa, pa niste zbrali pravega poguma.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedate se, da partner brez vas težko deluje, zato boste to tudi občasno izkoristili v svoj prid. Veliko se boste poglabljali v tiste situacije, ki bi se lahko rešile same.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo zaradi lune v kozorogu razumel brez odvečnih besed. Vseeno se trudite na vsak način dokazati svoj prav. Dodtni koraki so popolnoma odveč, raje pustite času čas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan z luno v znamenju kozoroga si boste zapomnili, ker se vam bo zgodilo nekaj posebnega, pa tudi če je to prijetno spletno kramljanje z dobrim prijateljem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 15. decembra 2020

Če se boste preveč pehali za uspehom, se vam lahko hitro pripeti, da boste na koncu presneto razočarani. V današnjem dnevu bodo določene naloge preveč naporne za vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaželeli si boste borbe in dobili jo boste. Tisti, ki ste v resnem razmerju boste sproščeni. Ljubljeni osebi boste lahko zaupali in veliko se bosta pogovarjala, tudi o stvareh, ki so bile včasih tabu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaostale zadeve in nerešena nesoglasja iz preteklosti, bodo s pomočjo lune v kozorogu stopili na plano. Poskušajte biti taktični in nekoliko bolj diplomatski.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Toliko, kolikor ste počivali, toliko boste morali sedaj, ko vas bo lune v kozorogu potegnila naprej nadoknaditi, saj se vam je nakopičilo že precej obveznosti in obljub, ki jih morate izpolniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v vašem znamenju, boste veliko časa preživeli za računalnikom izredno klepetavi, samozavestni in sploh na področju čustev polni raznih domislic.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prejeli boste zelo lep kompliment. Že dolgo vas ni nihče tako pohvalil in spet se vam bo zdelo, da ste najboljši na svetu. Današnji dan bo zelo poseben tudi na področju čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Merkur bo kljub temu, da se nahaja v znamenju strelca malce omejil vašo komunikacijo, ampak le toliko, da ne boste storili kakšne neumnosti po nepotrebnem.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG