Dnevni horoskop za torek 14. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 14. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste z veseljem zadržali doma, skuhali nekaj posebnega in dovolili da vas razvajajo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Iz ušes vam bodo danes gledale čakajoče neopravljene obveznosti, vi pa se boste še naprej leno spogledovali z veliko količino zanimivih stvari.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Tempo življenja se bo v današnjem dnevu nekoliko upočasnil. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Poudarjena atributa bosta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

V življenju imamo veliko priložnosti, vendar jih običajno ne znamo izkoristiti v pravi smeri.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Mira Mihelič, slovenska pisateljica
Gerald Rudolph Ford, ameriški predsednik
Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser
Maulana Karenga, ameriški pisatelj, aktivist
Viktorija, švedska prestolonaslednica

Na današnji dan se je zgodil neuspešen poskus atentata na francoskega predsednika Jacquesa Chiraca. Rodil se je Gustav Klimt, avstrijski slikar. Umrl je Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Po devetih letih potovanja vesoljska sonda New Horizons doseže planet Pluton.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: torek 14. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko danes, ko se bo luna sprehajala po znamenju bika vznemiri. Še posebej vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in zbrani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan bo zelo ugoden. Res je, da boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili določene iluzije, a boste zato naprej gradili na trdnejših temeljih in veliko manj pustili vplivati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v biku, bi morali ravnati po razumu. Z nekom se preprosto ne razumeta, toda ne gre za nepremagljive težave, vse se lahko reši z direktnim pogovorom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste kljub ugodni luni v biku zmedeni in raztreseni. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo s sabo zaplete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nimate dobrih zamisli, čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kaj vam veliko pomeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 14. julija 2020

Niste preveč navdušeni nad možnostjo za morebiten napredek, čeprav je mogoče, da bo vse skupaj drugače kot ste pričakovali. Zvečer se vam bo odvalil velik kamen od srca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z luno v znamenju bika lahko danes pričakujete preobrate na področju prijateljskih odnosov. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo lahko nepričakovano presenetila s svojo odločitvijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Še vedno boste danes nekoliko v ozadju in takšna situacija traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje ne vodi nikamor, saj bi se utegnili ponovno znajti v čudni situaciji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan z luno v biku je spodbuden in primeren za ustvarjanje. Bodite pozitivneje naravnani in nikar v ljubezenskih odnosih, ki niso v najboljši koži ne taktizirajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naenkrat se nikakor ne morete sporazumeti, tudi okoli preprostih stvari. To velja še zlasti glede pomembnejše poslovne naloge, ki vas po tihem bremeni in načenja vaše živce že dlje časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne sprejemajte danes, ko bo luna v biku pomembnih odločitev z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo dobro igrala, zato bodite vsaj vi bolj iskreni. Jezilo vas bo podcenjevanje inteligence.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolj pogumni in odločni boste danes, zato boste pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača z dobrim tudi na ostalih področjih. Pomembno je le, da se ne predate.

Preverite tudi TE ŽENSKE SO NAJBOLJŠA IZBIRA ZA SKUPEN IZLET