Dnevni horoskop za torek 13. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 13. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 13. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Držali se boste zastavljenega cilja, saj vas bo motiviral k napredku in želji po tem, da rešite kar je nerešeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih, vendar se nikar ne ustavljajte, saj bi s tem vedno bolj dvomili vase.

horoskop
Luna je v znamenju device

Danes ob 10:30 uri preide luna v znamenje device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete.

Poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.
Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi.

Vitalnost in lepota so darovi narave za tiste, ki živijo v skladu z njenimi zakoni.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Hinko Smrekar, slovenski karikaturist, ilustrator
  • Harrison Ford, ameriški filmski igralec
  • Ernő Rubik, madžarski kipar, arhitekt
  • Cameron Crowe, ameriški filmski režiser
  • Milan Golob, slovenski gledališki režiser

Na današnji dan v Sloveniji potekajo predčasne državnozborske volitve. V Londonu, Philadelphiji in drugih mestih poteka dobrodelni koncert Live Aid. Odigrana prva tekma na svetovnih prvenstvih v nogometu. Ženske prvič nastopijo na olimpijskih igrah, četrte olimpijske igre. Rodil se je George Lewis, ameriški jazzovski klarinetist in Alberto Ascari, italijanski avtomobilski dirkač. Rodil se je tudi Marko Baloh, slovenski kolesar. Umrl je Ivan Goran Kovačić, hrvaški pesnik in Peter Parler, nemški arhitekt.

Čemu se je danes popoldne smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je popoldne smiselno izogniti reševanju ljubezenskih zapletov.

Katera astro znamenja se boste danes z veseljem podala v delo in dosegla dobre rezultate?

V današnjem dnevu se boste z veseljem podali v delo rojeni v znamenju bika, strelca in kozoroga.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V jutranjih urah, ko bo luna še v levu, poskrbite za prijetno dogajanje, predvsem v službi, kjer vas lahko v nasprotnem primeru količina dela zelo močno obremeni, prav tako tudi kakšen sodelavec.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vztrajate v popoldanskih urah, ko boste zaznavali energijo lune v devici pri tistih nalogah, ki bi jih bilo potrebno že zdavnaj zaključiti. Lažje vam bo, če boste uporabili svojo natančnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mešana energija, ki jo boste čutili danes prinaša številna nihanja razpoloženja. Čeprav boste v enem trenutku čutili da ste na vrhuncu svojih moči, se lahko v naslednjem trenutku znajdete v situaciji, ko boste zelo nemirni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutljiva energija se vas bo dotikala povsod na vseh področjih. Razmislite o drugačnih priložnostih, saj ste v zadnjem času obtičali v situacijah, ki vam prebujajo občutek dolgčasa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izkoristite jutranje ure, ko bo luna še v vašem znamenju. Privoščite si kraljevski zajtrk in najboljšo kavo saj boste le tako lažje nadaljevali v prijeten in hkrati spodbuden dan.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zakaj ne bi enkrat za spremembo skušali delovati bolj sproščeno kot običajno. Nekateri ljudje so že siti hladnega in zadržanega ter dlakocepskega pristopa, ki ga običajno izžarevate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaželeli si boste nekaj večjega in lepšega, zato se boste odločili spremeniti svoj delovni pristop. Upali boste, da vaš trud nekdo čim prej opazi ter seveda tudi nadgradi, kot si po tihem želite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Svoje misli boste zjutraj, ko bo luna še v levu usmerili v željo po blišču in opaznosti. Eno so želje, drugo je realnost, kar boste danes tekom dne tudi spoznali, saj bodo sanje ostale samo sanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prehitite tiste, ki neprestano drezajo v vas in vas skušaj prepričati kaj je za vas dobro. Potegnite iz rokava prirojeno individualno naravo, ki vam bo zagotovo pomagala do boljšega počutja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zanesite se danes nase in na tista dejstva, za katera ste prepričani da so preverjena. Vsi ostali odgovori in pripombe naj vas tokrat ne zmotijo, saj vam ne prinašajo nič dobrega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne verjemite vsemu kar danes slišite, saj vam bo nekdo želel povedati svojo različico zgodbe, ki pa žal ni najbolj realna. Nikar ne padajte na sladke besede, ampak preverite ozadje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj bo sreča danes vaši bližini, saj jo boste še kako potrebovali. Tako na področju ljubezni, kot tudi na področju denarja prihaja danes nekaj nesporazumov in kočljivih situacij.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG