Dnevni horoskop za torek 13. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 13. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 13. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spreglejte kljub manjšemu kaosu v mislih, ki ga prinaša konjunkcija med Luno in Uranom tiste smernice, ki vas postavljajo na pravo mesto.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izogibajte se tistim, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni, čeprav so privlačnega videza.

horoskop
Luna v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa bosta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Srečanje s sabo bo intenzivno, napak si ne boste dovolili

Imeli boste občutek, da lahko privabite točno tisto, kar v tem trenutku potrebujete. Ko boste začeli čutiti potrebo po nečem, se lahko ravno to sinhrono pojavi. Za lepši dan bi morali dovoliti svojim čutom, da se razprostrejo. Morda boste ugotovili, da vam je nečesa dovolj, v tem primeru uporabite svojo trmo. Če dovolite tej energiji, da teče skozi vas, se vam obeta obilje.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Drago Jančar, slovenski pisatelj, dramatik in esejist
  • Rudi Völler, nemški nogometaš
  • Gari Kasparov, ruski šahist in politični aktivist
  • Gustavo López, argentinski nogometaš
  • Martin Höllwarth, avstrijski smučarski skakalec

Na današnji dan se z zasedbo Konstantinopla konča četrta križarska vojna. Drugi dan potovanja Titanika po odprtem morju. Rodil se je Jean-Marie Gustave Le Clézio, francoski pisatelj, nobelovec in Jacques Lacan, francoski psihoanalitik. Umrl je Ignacij Knoblehar, slovenski misijonar, raziskovalec in Janez K. Lapajne, slovenski geofizik in seizmolog.

Kaj nam prinaša v današnjem dnevu konjuncija med Luno in Uranom?

Konjunkcija med Luno in Uranom lahko povzroči kakšen kratek stik ali nepredviden nesporazum.

Katera astrološka znamenja bodo v današnjem dnevu najbolj motivirana za težje delo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj motivirani za težje delo ovni, škorpijoni in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusiti ni greh, posebno če gre za novo priložnost, kjer iščete pomembno izhodiščno točko. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj ste optimistični in dobro pripravljeni, spremlja vas tudi luna v biku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na delovnem mestu se boste danes ukvarjali s finančnimi vprašanji, ki vas že nekaj časa notranje vznemirjajo. Dobro veste, da ste sami odgovorni za denarni primanjkljaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preverite, ali ste opravili vse z vašega urnika. Ostalo je nekaj, na kar morda niste bili pripravljeni. Storite več, da bi nekako popestrili vaše preveč zaspano in dolgočasno družabno življenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Morate govoriti s tistim, ki vas po tihem vznemirjajo. Na glas povejte, kaj vas moti, namesto da povečujete sovraštvo. Ne dovolite, da osebna čustva vplivajo na profesionalne odločitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prebuja se simpatična zgovornost, toda situacij, v katerih se vse vrti precej hitro, zagotovo niste vajeni in zato vsekakor pazite, kako se boste odzivali v zasebnih odnosih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato z luno v biku še počakajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nečesa ne obvladate dovolj dobro, da bi se lahko samozavestno izpostavili. To vas sicer obremenjuje, saj nikakor ne morete rešiti zadeve natanko tako, kot si želite. Pogajanje ne bo najbolj prijetno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste skozi dan zaradi vpliva lune v biku polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta boljša situacija na finančnem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko je luna v biku se ne obremenjujte več s tem, kaj vas čaka v prihodnje, temveč uživate v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se vam bo pojavila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko misli, veliko idej in prijetnih vibracij bo danes obarvalo vaše življenje. Povejte ljubljeni osebi o tem, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihaja veliko dobrih idej, ki jih je pametno izkoristiti za širjenje vaših obzorij. Polepšajte z energijo lune v znamenju bika svoj dom in se nahranite z lepimi mislimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čaka vas nekaj sprememb, ki jih niste načrtovali, še manj pa pričakovali, povezane bodo predvsem s poslovnim področjem. Kako resne in dolgotrajne bodo, je odvisno od vas.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP