Dnevni horoskop za torek 11. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 11. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav danes ne boste najbolj aktivni, lahko v mislih popeljete zadeve stopničko višje.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Prebudite se danes v pravem pomenu besede in se ozrite tja, kjer ste zadovoljni in hkrati notranje pomirjeni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Luna – Zadnji krajec

Danes ob 18.45 uri nastopi tudi Zadnji krajec. Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

Mali princ

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Fernando Arrabal, španski pisatelj, pesnik, filmski režiser
Branko Stanovnik, slovenski kemik
Alois Schloder, nemški hokejist
Lucas di Grassi, brazilski avtomobilistični dirkač
Alyson Stoner, ameriška filmska in televizijska igralka, pevka

Izdan odlok o ustanovitvi Slovenske akademije znanosti in umetnosti. Umrl je Robin Williams, ameriški igralec in  Tone Čufar, slovenski pesnik, pisatelj. Umrl je tudi ameriški slikar Jackson Pollock, pomemben ustvarjalec abstraktne umetnosti.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 11. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzemite si danes, ko nastopi Zadnji krajec čas samo zase in uživajte. Z ljubljeno osebo poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil, bosta to dosegla.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani biki boste ljubezenski odnos primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, če je to sploh tisto, kar si želite. Luna v vašem znamenju vam podarja prave odločitve in umirjen pristop.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam vzel kar precej energije. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do vsega skupaj obrnile v pravo smer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sredi dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo in luno v biku le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolili si boste, da vas bodo čustva danes dodatno spodbujala in motivirala. Samski levi boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za sproščen klepet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 11. avgusta 2020

Morali boste postati bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot ste si zastavili. Prihajalo bo do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste presenečeni. Sledil bo vznemirljiv razplet, posebno glede odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljeni bodo idealni pogoji za uspeh, saj vas vodi luna v biku.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določena oseba vas bo vznemirila s svojimi pripombami, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določena vprašanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Najbolje bo, da danes, ko bo na vas vplival Zadnji krajec v biku svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje področje, nato pa se umaknite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji ritem bo kljub luni v biku tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja kakšen poseben razlog, ki ga boste kmalu našli. Razmislite o morebitnih spremembah in svojih dejanjih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V zapleteni zadevi boste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje se bo strmo dvigovalo. Če se boste znali upreti škodljivim skušnjavam, se vam bo posrečilo neuresničljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Gneča na področju dela bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na finančno plat. Privoščite si obred, ki vas pomiri, čeprav je to samo kava ali čaj v družbi dobrega prijatelja.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2020