Dnevni horoskop za torek 10. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 10. novembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 10. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Natančen pogled, obarvan z diplomatskih pristopom vas vodi k bolj tehtnim odločitvam.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Če boste dobro motivirani in pripravljeni na prilagajanje, se vam bodo pozitivni vzgibi nizali eden za drugim.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Roland Emmerich, nemško-ameriški filmski režiser, producent, scenarist
  • Eddie Irvine, britanski avtomobilistični dirkač
  • Jens Lehmann, nemški nogometaš
  • Steffen Iversen, norveški nogometaš
  • Brittany Murphy, ameriška filmska in televizijska igralka

Na današnji dan so bili podpisani Osimski sporazumi. Rodil se je Kazuo Kuroki, japonski filmski režiser in Stane Kregar, slovenski slikar. Umrl je Tomaž Humar, alpinist in Žiga Zois, slovenski naravoslovec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 10. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne izpuščajte priložnosti, za katere veste, da se še lep čas ne bodo ponovile. Nagnjeni boste k temu, da ne reagirate, ampak si kasneje očitate in sanjarite, kaj bi bilo, če bi bilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani biki, danes še posebno pazite, da ne boste pozabili na ljubljeno osebo, ko boste delili komplimente. Samski se boste na več načinov poskušali soočiti s svojo preteklo zgodbo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zaradi lune v devici povsem samostojni, dan si želite oblikovati le po svoji meri, kar bo tokrat lažji zalogaj. Preprosto ne prenesete kakršnih koli pritiskov, zato se boste upirali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko bo luna v devici, bo pravi dan za učenje in družinske pogovore, posebno če imate v mislih kakšno adaptacijo ali pa bi radi na drugačen način nekoliko spremenili domače navade.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Trenutno vse poteka tako, kot ste si zamislili. Želeli si boste obdržati takšno situacijo. Vendar vam tega ne more nihče zagotoviti. Spremembe, ki se bodo zgodile, bodo kljub temu dobrodošle.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 10. novembra 2020

Imate dovolj časa za vse, zato ni razloga za naglico. Poskusite se z luno v vašem znamenju vživeti v namene ljubljene osebe. Morda razmišljata enako, zato je med vama vsekakor še možnost, da zadeve uredita.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav bo danes veliko novih, nič kaj vzpodbudnih informacij, boste znali poslušati sebe. Od časa do časa se nekoliko osamite in v tišini napredujete. V ljubezni boste morali določiti pravila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu, ko boste zaradi lune v devici bolj hladni se vam bodo zadeve ustavile. Imeli boste občutek, da vse kar delate in razmišljate s strani okolice ni sprejeto na pravi način, vendar nikar ne obupajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Planeti obetajo danes dokaj dobro počutje. Razčistite lahko celo s tem, kar vas je mučilo v preteklosti. Tudi nove zgodbe bodo zaželene, vendar bolj na področju osebne rasti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ne boste v svoje vsakodnevno, rutinsko življenje, vpeljali več spontanosti, se vas lahko poloti nezadovoljstvo. Tega pa si nedvomno ne želite, zato se uprite vibracijam lune v devici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav zanimivo je, kako zlahka boste danes skakali z ene teme na drugo in povezovali prijetne zadeve s koristnimi cilji. V stikih z bližnjimi boste končno izvedeli, kaj lahko pričakujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Začeli boste graditi dolgoročne načrte, ki bodo zajemali tudi dosedanje želje. Sedaj jih boste končno premišljeno in analitično s pomočjo lune v devici začeli uresničevati.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop in Mesečni video horoskop november!