Dnevni horoskop za sredo 8. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 8. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan naj bo obarvan s tveganjem, uresničevanjem skritih želja in posvečanju časa v smeri napredka.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Učili in stabilizirali se boste preko zapletenih situacij, ki se bodo v današnjem dnevu vrstile še posebej tistim, ki niste popolnoma prepričani vase.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 20.12 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Večer bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, glasbo in slikanjem.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Ernst Bloch, nemški filozof
Philip Johnson, ameriški arhitekt
Edo Mihevc, slovenski arhitekt
Tina Gorenjak, slovenska gledališka in filmska igralka
Anastazija Miskina, ruska tenisačica

Na današnji dan se je rodil grof Ferdinand Adolf August Heinrich von Zeppelin, ki se je posvetil izdelavi zrakoplovov, ki so po njem dobili ime cepelini. Umrl je Kim II Sung, severnokorejski diktator in Vivian Mary Hartley – Vivien Leigh, angleška gledališka in filmska igralka. Kevin Bacon zaslovi z vlogo v Footloose.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop JULIJ.

Dnevni horoskop: sreda 8. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša energija bo nihala. Danes boste le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne strinjate z vsem. Pazite, ste z glavo v oblakih, površnost se vam lahko krepko maščuje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prilagajanju novemu energijskemu ozračju bo šlo zaradi lune v vodnarju bolje od pričakovanj. Našli boste pot, kako združevati nasprotja in se soočiti z napetostmi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imeli boste dovolj moči za nove izzive, zato čez dan, ko bo luna še v vodnarju le pogumno v boj. Uspeh bo zagotovljen, sprememba na bolje pa se vam obeta tudi pri financah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša vsestranskost bo danes močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj nemirnih ur je danes pred vami, saj se bo vse odvijalo tako hitro, da sploh ne boste imeli dovolj časa, da bi vse v miru premislili in se odločili. Umirili se boste zvečer, ko luna preide v ribi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 8. julija 2020

Za uravnotežen odnos sta potrebna dva. Precej razneženi in požrtvovalni boste in pri tem zanemarili lastna čustva v korist drugih in se smilili sami sebi. Zavrtite energijo v drugo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen bo danes delovala nenavadno, čez dan, ko bo luna v vodnarju bo žgala od vročine, zvečer pa vas bo poškropila z mrzlim dežjem. Prednost boste dajali nežnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prekinite svojo osamljenost stopite novim priložnostim nasproti, vaša želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se porodijo nove ideje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo naletel na odobravanje nadrejenih. Le večerne ure z luno v znamenju rib bodo malce turobne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V mislih se vam bo porodilo veliko idej in novih zamisli, ki jih boste želeli uresničiti. Pri delu boste sijali, saj boste oddajali pozitivno energijo in dobro voljo, kar vam bodo nekateri zavidali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste ugotovili, da ste nekomu naredili krivico, ker ste ga nepravično obtožili nečesa. A postavlja se pomembno vprašanje, ali bo opravičilo tokrat resnično zadoščalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat doslej le odmahnili z roko, namesto da bi se zdravili. Previdno, ker vas tudi v službi čaka nekaj nujnega, kar vas lahko obremeni.

Ne zamudite poletni horoskop in ljubezenski horoskop za mesec julij.