Dnevni horoskop za sredo 4. novembra 2020

dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 4. novembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 4. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan vas usmerja k temu, da ne stremite k ciljem, ki bi jih želeli udejanjiti na škodo drugih.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Danes boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki je za vas pomemben, bo velika uganka.

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojček – hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 4. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Henschke – Klabund, nemški pisatelj, pesnik
  • Art Carney, ameriški filmski igralec
  • Thomas Klestil, avstrijski predsednik
  • Rudi Hiti nekdanji hokejist in hokejski trener
  • Ralph George Macchio, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je bil na Švedskem podpisan sporazum o reševanju meje med Slovenijo in Hrvaško. V Ljubljani se rodi kipar Ivan Jurkovič. Njegova najznačilnejša stvaritev je naturalistično zasnovan spomenik Ivana Cankarja na Vrhniki. Rodil se je tudi Karl Tausig, poljski pianist, skladatelj in Luis Figo, evropski nogometaš. Umrl je Gilles Deleuze, francoski filozof in Gustav Strniša, slovenski pisatelj, pesnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 4. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmislite o situaciji, ki vam že nekaj časa ni najbolj pisana na kožo. Z luno v znamenju dvojčkov boste nekoliko težje izbrati pravi trenutek in se usmerili le v tiste rešitve, ki so smotrne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste skozi dan z luno v dvojčkih pozitivno naravnani, kar lahko marsikoga zelo zmoti. Ljubezenskih vprašanj bo popoldne nekoliko manj, zato si boste oddahnili.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujete dober izid določene zgodba, dobili pa boste nekaj drugačnega, kar vas bo negativno presenetilo. Vse rešujte direktno, v nasprotnem primeru so vidni večji zapleti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne delajte ničesar, česar ne poznate, saj boste skozi dan z energijo lune v dvojčkih zelo površni. Poskusite se otresti negativnega razmišljanja, ki vas le vleče k tlom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V družini vas bodo danes, še posebej pozno zvečer, ko luna preide v raka zelo dobro razumeli. Končno se boste lahko soočili in na pravi način predstavili zadevo, ki vas bremeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 4. novembra 2020

Danes boste zaradi lune v zračnem znamenju zmedeni, ker ne boste vedeli, kaj storiti glede situacije, ki bi morala biti že rešena. Premislite, morda čas še ni pravi da bi ukrepali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Motila vas bo zahtevnost določene situacije in težko se boste prilagodili danim razmeram, brez da bi pokazali očitno nezadovoljstvo. Vsekakor bodite bolj odprti in prijazni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Impulzivni boste in to bo tisto, kar bo pritegnilo številne argumente v vaši notranjosti. Potrudite se, da se ne bi ponovilo nekaj, kar vas je pred kratkim spravilo v slab občutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Od vas se bo danes pričakovalo več zbranosti in prilagodljivosti, v nasprotnem primeru vas bo nekdo prehitel s svojo prodornostjo. Razmislite tudi o čustvenem odnosu, ki ni enostaven.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z vplivom lune v dvojčkih boste čez dan boste močno zmedeni, zato pazite, preden boste direktno povedali to kar si v resnici mislite o zadevi, ki ja za nekoga zelo pomembna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se bo dogajalo nekaj, kar boste morali pozabiti, čeprav s težkim srcem. Počasi se umaknite iz napetega ozračja, saj vas že nekaj časa ovira pred spremembami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se danes, ko boste skozi dan z luno v dvojčkih nemirni preveč prepirate, saj si s tem ne delate ničesar dobrega. Imejte bolj odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november