Dnevni horoskop za sredo 28. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 28. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prodorne misli in pogumne odločitve bodo tokrat na pravem mestu ob pravem času.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes je pravi čas, da sprejemate sebe in se cenite zato ker ste, takšni kot ste, z vsemi napakicami vred.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 9.44 uri preide luna v znamenje ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli kupiti preko spleta nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Danes Venera preide v znamenje tehtnice

Venera, ki se bo sprehajala v znamenju tehtnice vam bo ponudila številne prijetne možnosti, da odnos popeljete na višjo stopnjo. Brez ljubezni življenje ne bo imelo smisla, zato ji boste namenjali več pozornosti, prav tako bosta poudarjeni nežnost in čutnost. V odnosih se boste predajali srčno in iskreno. V tem znamenju je Venera družabna, lahkotna, gibljiva in spogledljiva.

Danes praznuje Julija Roberts: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v prvi dekadi Škorpijona v 4. Hiši, kar ponazarja moč, strast, nenadne odločitve in energičnost, ki jo ona vsekakor premore. Že v zibelko ji je bila položena tudi iznajdljivost, s katero žanje uspehe na poslovnem področju. Je odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajna, zanesljiva in odgovorna, ki nadvse ceni iskrenost, ima pa vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih.

Njena Luna, ki se nahaja v znamenju Leva jo opisuje kot družabno in dobrosrčno osebo, ki pa hrepeni po slavi in prepoznavnosti. Ascendent v Raku pa ji na ljubezenskem področju podarja občutljivost in nemir.

Kaj pravi dnevni horoskop, sreda 28. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Miroslav Cerar, slovenski telovadec in olimpionik
Cvetka Tóth, slovenska filozofinja
Bill Gates, ameriški programer, poslovnež
Eros Ramazzotti, italijanski pevec
Alan Smith, angleški nogometaš

Na današnji dan uradno odkrijejo Kip svobode v New Yorku. Rodil se je tudi Bernie Ecclestone, angleški predsednik “Formula One Management” in Fran Ksaver Meško, slovenski duhovnik in pisatelj. Umrl je John Locke, angleški filozof in Ana Ivanovna, ruska carica.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop sreda 28. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Planetarni aspekti lahko danes povzročijo preveč težavic in napetosti na čustvenem področju. Priporočljivo je, da se brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Uspešni boste, saj se boste z vplivom lune v ovnu odlično pripravili, poleg tega čutite, da vam tokrat ne more spodleteti. Danes bo vse potekalo drugače, predvsem na področju ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste hrepeneli po novostih, ki počasi prodirajo v vaše življenje. Imate občutek, da ste sedaj, ko se luna nahaja v ovnu pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali čemu odreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih izrekli pred kratkim. Kljub prijaznosti si boste želeli le nekaj miru in partnerjevega sočutja, ki vas bo navdihnilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vztrajnost bo danes, ko vas bo objela energija lune v ovnu pravi ključ do uspeha. Pred vami so večje priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj vam bo kasneje žal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 28. oktober 2020

Kljub svoji nestrpnosti, morate počakati na novo priložnost, ki je v današnjem dnevu morda ne bo. Vaše počutje bo vseeno obarvano s pozitivnimi energijami, saj vas bo bodril vpliv lune v ovnu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se zbrati, čeprav vas čas priganja in delo se vam kopiči, kar vas vznemirja. Proti večeru lahko od drugih pravzaprav pričakujete še več, zato nikar preveč ne oklevajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znašli se boste v kočljivi situaciji, saj ste prevzeli nase odločitev, ki ni enostavna. Zdaj se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z vsem skupaj in poglejte resnici v oči.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line – Natalna karta.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste zaradi lune v ovnu dejavni in tekmovalni, zato za družinske člane ne boste ravno najboljša družba. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno, v nasprotnem primeru se boste zmotili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker se boste zaradi energije lune v ovnu odzivali napeto ali neučakano, s sogovorniki ne boste našli skupnega jezika. Počutje bo v takšnih okoliščinah nekoliko slabše, zato se izolirajte pred drugimi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembne opravke, ki se vrstijo, boste postopoma prevzeli v svoje roke, saj vam to omogoča izredno dobra motivacija. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v popoldanskih urah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek, da vas še vedno ne spoštujejo dovolj vas bo jezil skozi ves dan, čeprav bo vaš ego zaradi lune v ovnu povišan. Morda ste le nekoliko nemirni, zato se ne obremenjujte preveč, saj bo situacija kmalu drugačna.

Preberite tudi Tedenski lifestyke astro namig