Dnevni horoskop za sredo 26. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 26. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Izkušnja, ki vam bo podarjena v današnjem dnevu bo odlična iztočnica k svobodnim zaznavam.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Notranja umirjenost vas vodi k opustitvi nadzora ter k obuditvi zanimivga dejstva, ki bo v prihodnje še kako pomembno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Danes z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti.

Mlad je tisti, kdor gleda na prihodnost v imenu ustvarjalnosti.

Boris Pahor

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj
Boris Pahor, slovenski pisatelj
Edward Witten, ameriški matematik in fizik
Tomo Križnar, slovenski popotnik in borec za človekove pravice
Marko Modic, slovenski fotograf in slikar

Na današnji dan Luka Korošec, Matevž Kos, Štefan Rožič in Lovrenc Willomitzer se na pobudo Žige Zoisa kot prvi povzpnejo na Triglav. Ženske v ZDA dobijo volilno pravico. Umrl je Zmago Modic, slovenski slikar. Rodil se je Andrej Čehovin, slovenski baron in častnik in tudi Krištof Kolumb, italijansko-španski pomorščak.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Dnevni horoskop: sreda 26. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Malo vas bo zabolela glava ko boste danes ugotovili, kaj vse vas v naslednjih dneh čaka. Priklopite se raje na energijo lune v strelcu in delujte nekoliko bolj sistematično.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu boste odgovorili le iz ljubega miru, čeprav vam po glavi švigajo številne pripombe. Približno veste, kaj bi morali storiti, čeprav ste še vedno nekoliko preračunljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Žal boste danes spoznali, da je lepa gesta nekoga le poskus, da bi vas pridobil na svojo stran. Zahvalite se mu za trud in ne spreminjajte svojega mnenja, ki je ustrezno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obljubili ste, torej izpolnite. O tem sploh ne razmišljajte, čim prej naj steče, vse pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez odvečnih nesporazumov. Pazite komu boste posodili denar.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čutite, kaj morate, a hkrati ne veste, kaj bi radi. Morda pa ti dve vprašanji sploh nista različni. Vzemite si čas za glasne pogovore s samim s seboj, da si ne boste kdaj česa očitali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 26. avgusta 2020

Neradi se spuščate v besedne dvoboje. Morda ste se enostavno odločili ubrati drugačno taktiko tudi zato, ker čutite, da ne morete zmagati. Pazite, če se ukvarjate s težjimi dejavnostmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav vam gre partner kdaj na živce, vam bo prav sredi manjšega prepira najbolj simpatičen. Pametno se pogovorita in poiščita s pomočjo lune v strelcu kompromis.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaš občutek ni daleč od resnice, a vsekakor poskrbite za to, da ne boste zapravili preveč časa za brezglavo razmišljanje. Imate še veliko drugih opravkov in škoda je, da izgubljate energijo po nepotrebnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite z luno v vašem znamenju pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome. Izredno težko bo uskladiti vse želje, posebno, če partner ne bi imel dovolj časa za izpolnitev obljub.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obrnite nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite. Z denarjem ste še vedno premalo natančni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogajalo se vam bo precej zanimivosti in presenečenj. Z dobro voljo in luno v strelcu boste rešili marsikatero neprijetno situacijo. Bodite pa pripravljeni na manjše nejasnosti pri poslovnih projektih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kakšno svojo finančno napako bi lahko priznali, če ne zaradi drugega, zato, da bi si prikrajšali razlago o tem zakaj niste krivi. Konec koncev si tudi bližnji želi slišati, da ni samo on tisti, ki dela napake.

Preberite tudi TIBETANSKI HOROSKOP: KAJ JE VAŠA KARMIČNA NALOGA?