Dnevni horoskop za sredo 25. avgusta 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za sredo 25. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 25. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 25. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat boste prekršili pravilo, ki ste si ga že pred časom sami postavili. Toda nič zato, kajti trenutno vam bo to omogočilo pomembno prednost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bojevali boste notranje moralne bitke, ki bodo zelo vplivale na vaše poslovne poteze. Mimo svojih načel žal ne boste mogli.

vpliv lune
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Claudia Schiffer: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v prvi dekadi Device, kar pomeni, da je izredno praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je kritična in nagnjena k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju.

Njena luna v znamenju Dvojčkov jo opisuje kot dojemljivo in prilagodljivo osebo z velikim govorniškim darom, ki pa je muhastega značaja in se hitro naveliča vsake stvari ali osebe. Položaj Marsa ji vliva vztrajnost in doslednost, zato je v poslovnem svetu zelo spoštovana in iskana. Veliko ji pomeni dorečenost v odnosih, ne mara pa labilnosti in hinavščine, ki jo zelo hitro tudi zazna.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

O. Feuillet

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Jože Zupan, slovenski igralec
  • Erich Honecker, voditelj NDR
  • Leonard Bernstein, ameriški skladatelj
  • David Ruelle, belgijsko-francoski fizik
  • Primož Pikl, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Linus Benedict Torvalds v novičarski skupini comp.os.minix napove, da razvija nov operacijski sistem, ki kasneje dobi ime Linux. Voyager 2 preleti Saturn in pošlje posnetke planeta. V Limi se prične 5. ministrska konferenca neuvrščenih držav. Združeno kraljestvo in ZSSR napotita vojaške enote v Iran. ZDA, Avstrija in Nemčija podpišejo mirovni sporazum o koncu prve svetovne vojne. Rodil se je Louis de Saint-Just, francoski revolucionar in Ivan IV. – Ivan Grozni, ruski car. Umrl je Neil Armstrong, pilot, astronavt in Borut Lesjak, slovenski skladatelj.

Na kaj morate biti danes še posebej pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi morali danes upočasniti svoj hiter temo in se za trenutek ustaviti pri malenkostih.

Katera astro znamenja se boste danes težko zadržala pred tem, da ne bi povedala resnice?

V današnjem dnevu se boste težko zadržali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: NAJLEPŠI ČAS ŽIVLJENJA – OTROŠTVO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub energični luni v vašem znamenju boste mirni in spočiti. Brez težav boste opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. Pred vami je nova preizkušnja, saj boste morali sprejeti pomembno odločitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne izdajte in ne razlagajte nečesa, kar bi se lahko obrnilo proti vam. Za zdaj je boljša smer prikimati in se navidezno strinjati. Že kmalu se bo izkazalo, da je bila to zelo dobra odločitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Urejanje finančnega področja vam zaradi energije lune v ovnu ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pogajanjih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer v strastnem vzdušju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste zaradi lune v ognjenem znamenju nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se zavedate, da se boste morali prilagoditi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delovali boste v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge. Za samske leve velja, da se lahko še prehitro zaljubite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v znamenju ovna prebuja vašo očarljivost in razigranost. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas vedno znova razveseljuje in vam podarja upanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja močan, da vam vsi stojijo ob strani. Morda se tega niste zavedali, toda ob sebi imate čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Toplo vam bo pri srcu, še posebej vezanim tehtnicam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vzemite si več časa zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste tudi pregnali utrujenost. Komaj čakate na nekaj novosti, da bi vas ponovno prebudile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite tako zahtevni do sebe ter do ljudi okoli sebe. V zadnjem času se zdi, da zahtevate preveč. Prav je, da ste strogi, toda ne pretiravajte, kaj ti vse to vas vodi v nezadovoljstvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bogate izkušnje bodo priložnost da svoje mnenje delite naprej. Naklonjenih vam bo več planetov, kar pomeni, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti pravo bistvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naredili boste spremembo na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjena luna v znamenju ovna. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in narediti korak naprej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vesel in prijeten dan je pred vami. Z luno v znamenju ovna lahko pričakujete nekaj intelektualnih uspehov, vsako izpostavljanje bo tokrat močno podprto s pozitivnimi smernicami.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 24.8.-30.8.21