Dnevni horoskop za sredo 24. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes
Dnevni horoskop za sredo 24. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 24. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes prihajata v vaše naročje dodaten čar in moč, ki ju bo smotrno uporabiti, če želite osebnostno napredovati.

Nasvet za današnji dan: Veliko se boste ukvarjali s težjimi zadevami, vendar se bodo situacije zadnji trenutek rešile v pravi smeri za vas.

Dnevni horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 13.23 uri preide luna v znamenje leva

Dopoldan bo vaše razpoloženje nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudila vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo.

Popoldan, ko preide luna v znamenju leva pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Danes praznuje Eddie Murray: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib v 10. Hiši, kar pomeni da je raztresena in muhava oseba, odlikuje ga izredna domišljija, zato se mora poskušati prenehati izgubljati v vsakodnevnih opravilih in se naučiti taktnosti. Ima neskončno intuicijo in poseduje ogromno modrosti. Je lepega in čednega videza, tople in mile narave, a kaotičnega, skrivnostnega, muhastega in neulovljivega značaja. Večkrat se obnaša popolnoma nepraktično in neodločno.

Njegov ascendent se nahaja v znamenju Dvojčkov. Naučiti se mora postaviti zase. Otresti pa se mora muhavosti, opravičevanja, kaotičnosti in pretiranega nihanja počutja, ki mu utežuje tudi ljubezensko življenje.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 24. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Bartol, slovenski pisatelj
  • Maca Jogan, slovenska sociologinja
  • Ivica Račan, hrvaški premier
  • Judith Butler, ameriška filozofinja in feministka
  • William George – Billy Zane, ameriški filmski igralec

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 6 proti Marsu. Raketoplan Discovery poleti na svojo zadnjo vesoljsko odpravo. Fidel Castro po skoraj 50 letih na oblasti odstopil z mesta predsednika Kube. Rodil se je tudi Matija Bravničar, slovenski skladatelj in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi francoski dirkač Alain Prost. Umrl je Mihael Barla, slovenski pesnik, pisatelj in Marc Antoine Charpentier, francoski skladatelj.

Katera astrološka znamenja boste danes najbolj samozavestna, morda celo nekoliko preveč?

Danes bodo najbolj samozavestni rojeni v znamenju ovna, leva in strelca.

Preberite tudi: VAS ZANIMA, KAJ POMENIJO ASPEKTI V ASTROLOGIJI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ozadju vas bo dopoldne, ko bo luna še v raku spremljal občutek slabe vesti in ravno zato se tokrat morate odločiti za akcijo.

Zato storite drznejši korak, posebno v zasebnih odnosih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svojemu videzu boste danes posvetili posebno pozornost, tudi če si boste naredili le negovalno masko za obraz. Samski boste upali, da boste danes v spletnih klepetalnicah bolj uspešni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugotavljate, da ste v zadnjem obdobju preveč zapravili. Dolgovi se ne bodo razblinili kar sami od sebe, zato premislite o dodatnem delu. Fizično še niste dovolj pripravljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki se vas tokrat ne sme dotakniti. V nasprotnem boste izgubili preveč časa in energije. Vmes popazite na zdravje, posebno na prehrano.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste blesteli na delovnem mestu in v športnih dejavnostih. Prejeli boste tudi pohvalo ali priznanje, vendar pazite, da vam ne bo vse skupaj preveč stopilo v glavo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes ni treba razglabljati, zakaj ste se odločili za določen načrt. Vse bo popoldne, ko luna preide v leva jasno tudi brez vašega pojasnjevanja. Bolj, kot ste pričakovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri delu se bo kazalo raztreseno razpoloženje, a boste od sebe dali še zadnji atom energije. Še naprej boste usmerjeni k novim dosežkom. Prav tako si boste morali priznati določene zadeve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najbolj aktivni boste dopoldne, ko bo luna še v raku v domačem okolju. Kovali boste zanimive načrte in novosti. Pomembno se bo zavedati, da vam sproščen pristop lahko koristi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste nezmotljivi, čeprav vam je to težko priznati, posebno ko imate opravka z muhastimi in trmastimi. Popoldne, ko bo luna v levu se bodo negativne misli razpršile.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Navkljub veselju do dela, se bodo zadeve dopoldne, ko se bo luna nahajala v raku premikale počasi, kar pa boste lahko dobro izkoristili. Vzemite si več časa zase in uživajte sami s sabo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Svoja načela boste popoldne, ko bo luna v levu ostro zagovarjali. Edina izjema bo ljubezen, kjer boste plesali po taktu, ki ga bo narekovala ljubljena oseba. Doma boste zopet našli svoj smisel.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svoje srce boste morali dopoldne, ko bo luna še v raku uporabljati doma in razum na delovnem mestu. Ne iščite lažjih poti in sledite izključno svoji resnici, ki vas vodi v pravo smer.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. FEBRUARJA 2021