Dnevni horoskop za sredo 23. decembra 2020

horoskop za danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 23. decembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 23. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Marsom lahko danes ustvari napeto ozračje in na vrh postavi borbenost.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Čas je, da začnete nekoliko bolj strateško razmišljati o svojih željah in načrtih.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 23. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Janko (Juan) Benigar, slovenski jezikoslovec, etnolog
  • Eddie Vedder, ameriški glasbenik, pevec, kitarist
  • Manuel Rivera-Ortiz, ameriški fotograf
  • Jernej Šugman, slovenski igralec
  • Matej Lahovnik, slovenski politik in ekonomist

Na današnji dan Državni zbor ratificira Ustavo Republike Slovenije. Leta 1990 je bil izveden plebiscit, na katerem so se volivci in volivke v Sloveniji odločili za odcepitev od Jugoslavije. Rodil se je Janoš Murkovič, slovenski pisatelj in Aleksander I. Ruski, ruski car. Prav tako se je rodil japonski cesar Akihito. Umrl je slovenski pisatelj Vladimir Levstik in Rudolf Golouh, slovenski dramatik, publicist, pesnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 23. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tekom današnjega dne boste zaradi burne energije lune v ovnu prišli med dva navzkrižna ognja. Imelo vas bo, da bi najraje zakričali in zbežali stran, vendar ne bo tako preprosto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sestavite svoje življenje, razmislite o pozitivnih stvareh, postavite se zase, ne zanašajte se na druge, zvečer si pa privoščite kakšen umirjen trenutek zase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaša dobra volja in nasmeh vas bosta s pomočjo energije lune v ovnu ves dan spremljala in vas spravila iz vsake zagate, ki se bo pojavila na vidiku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tisti, ki ste v resni vezi boste danes, ko bo luna v ovnu naleteli na manjša trenja v odnosu. Nikakor ne boste našli skupne poti, saj bo nekdo od domačih vztrajal pri svojem stališču, vi pa tudi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrudite se in ohranite kljub močni energiji lune v ovnu trezno glavo, poslušajte vsa dejstva in argumente, šele nato se odločite in zagovarjate določeno stran.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 23. decembra 2020

Danes boste v domačem okolju delili nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam poznane in lastnih izkušenj. Prihranite nekaj energije tudi za ljubljeno osebo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prejeli boste nekaj pohval in pozitivnih kritik na določenem področju vašega življenja, ki vam je zmeraj povzročalo skrbi. Spoznali boste, da lahko storite čisto vse, kar si zamislite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znebite se ljubosumnih misli, ki vam polnijo glavo in vam onemogočajo svobodno razmerje in prijetno počutje. Kmalu bo vse drugače, saj boste znali vse skupaj tehtno razmisliti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju boste naleteli na manjše spremembe. Na trenutke se boste počutili nekoliko nezadovoljno, ampak vas bo ljubljena oseba zelo hitro prepričala v nasprotno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadeva na kateri ste delali več tednov, bo končno dokončana in bo zasijala v vsej svoji luči. Uspešni boste predvsem tisti, ki ste povezani s strokovnim delovanjem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse kar se bo danes dogajalo, bo imelo poseben pomen za vas in za vaše nadaljnje odločitve, ki pa ne bodo enostavne. Luna v ovnu lahko poruši sladke sanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zanimale vas bodo stvari, ki se tičejo vaše samozavesti in finančne obveznosti. Morali se boste organizirati in narediti plačilni načrt, v nasprotnem primeru se vam nizajo zapleti.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG