Dnevni horoskop za sredo 22. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 22. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 22. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 22. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj drugačnega, saj boste naleteli na negativne opazke.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes ob 19:21 Sonce preide v znamenje Tehtnice

Ko se Sonce nahaja v znamenju nežne tehtnice smo rahlo neuravnovešeni, kar se tiče naših čustev, naše razpoloženje se spreminja iz minute v minuto. Všeč so nam lepe, prefinjene stvari, radi smo v elegantni, visoki družbi, zavračamo agresivnost in konflikte. Nekaj težav se lahko pojavi pri večjih odločitvah, saj ne bomo dovolj samozavestni, da bi zaupali v svoje določitve in prepričanja. Preberite več: KAKO SONCE V TEHTNICI VPLIVA NA VAS?

Danes praznuje Andrea Bocelli: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar ga opisuje kot dosledno, marljivo in natančno osebo. Luna v znamenju Kozoroga mu podarja odločnost, tradicionalne vrednote in zadržanost v ljubezenskih odnosih. Ko ljubi, je popolnoma predan in zvest, ne zna se pretvarjati. Z Merkurjem v znamenju Device je njegova komunikacija jasna in dovršena, obetajo se mu tudi dobri rezultati na področju, kjer je zahtevana odlična koncentracija.

Njegova Venera se je ob rojstvu nahajala v znamenju Device, kar pomeni, da v odnosih ni najbolj sproščen, saj ima vedno občutek, da mu nekdo nekaj prikriva. Ljubezen do glasbe in umetnosti mu je položena v zibelko, zato je lahko na teh področjih zelo uspešen.

Kjer besedam spodleti, glasba govori.

Hans Christian Andersen

Rojeni v znamenju device in tehtnice, dogodki na današnji dan:

  • Nick Cave, avstralski glasbenik, tekstopisec, pisatelj
  • Vinko Möderndorfer, slovenski pesnik, dramatik in režiser
  • Princesa Marta Ludovika Norveška
  • Luís Nazário de Lima Ronaldo, brazilski nogometaš
  • Tom Hilde, norveški smučarski skakalec

Na današnji dan francoski predsednik vlade Laurent Fabius prizna, da so francoski agenti na Novi Zelandiji potopili Greenpeaceovo ladjo Rainbow Warrior. Ameriški Kongres potrdi ustanovitev mirovnih enot. Mali razglasi neodvisnost. Ustanovljen Informacijski biro komunističnih in delavskih partij, krajše informbiro. Francosko-japonska konvencija v Hanoju. Rodil se je tudi Janez Gradišnik, slovenski pisatelj in Veno Pilon, slovenski slikar, grafik, fotograf. Umrl je Izidor Cankar, slovenski umetnostni zgodovinar, pisatelj in Alojz Gašpar, slovenski pisatelj.

Nikoli ne jemljite življenje resno. Saj itak noben ne preživi.

Katerim astrološkim znamenjem bo dan na področju odnosov najbolj naklonjen?

Dan bo na področju odnosov najbolj naklonjen rojenim v znamenju tehtnice, ovna in leva.

Ali je danes priporočljivo pričeti pomemben pogovor o kočljivih temah?

Dnevni horoskop napoveduje, da ni najbolj priporočljivo pričeti pogovora o kočljivi tematiki, saj lahko izbruhne kakšen konflikt.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spremlja vas čudovita energija lune v vašem znamenju, zato si vzemite kakšen trenutek samo zase in uživajte. Če boste malce popustili v svojih stališčih, boste dosegli želeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S prirojeno spretnostjo za karierne podvige boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, ki ne bo odvisna samo od vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najboljše se boste počutili tisti dvojčki, ki ste pripravljeni obrniti novi list. Luna v ovnu vam je naklonjena, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. Končno boste pozabili na preteklost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izborite si z luno v ovnu tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj odvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S pomočjo lune v znamenju ovna se osredotočite na vprašanje, kaj vas v določenem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorite z ljubljeno osebo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav zelo občutljivi, saj si sami zapletate stvari. Preložite pomemben sestanek ali večje naložbe, saj ni pravi čas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo potrebno resnično zbrati energijo in se potruditi, da zadeve ki vas obremenjujejo uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le vztrajni bodite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v znamenju ovna načrtujte predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo, kar vas bo navdihnilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tistim, ki vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno. Pomislite pa tudi na svoj želje, ki že čakajo na zagon.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste ves čas bezljali sem in tja, bolj smotrno pa bi bilo, da se posvetite le sebi in se izogibate se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek zanimivega pogovora.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Situacije, ki vas bodo obkrožale, ne bodo popolnoma realne oziroma jih ne boste zaznavali v pravem pomenu. To bodo opazili tudi drugi in hitro se lahko vklopi obrekovanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Optimistično razpoloženje, ki ga prinaša luna v ovnu, vas bo večkrat spravilo v smeh. Pravzaprav bodo vzrok za občutek razpoloženosti pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.

Vas zanima: STE V OBDOBJU, KO SE VAM ZDI ŽIVLJENJE BORBA? ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG