Dnevni horoskop za sredo 21. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 21. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pazite, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Simbol dneva bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Ko ljudje govorijo pozorno poslušaj. Večina ljudi nikoli ne posluša.

Ernest Miller Hemingway

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Miller Hemingway, ameriški pisatelj
  • France Filipič, slovenski pisatelj, pesnik
  • Alojz Rebula, slovenski pisatelj, esejist
  • Nani Bregvadze, gruzijska pevka in igralka
  • Robin Williams, ameriški filmski igralec in komik

Leta 1969 je Neil Armstrong kot prvi človek na Luni izrekel slavne besede: “To je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo. Apollo 11 je bila prva vesoljska odprava s človeško posadko, ki je pristala na Luni, in peta po vrsti v Nasinem Programu Apollo. Na današnji dan Filip po odstopu svojega očeta Alberta II. postane kralj Belgijcev. Guss Grissom kot drugi Američan obkroži Zemljo. V Ženevi podpisan sporazum o premirju v Vietnamu, ki državo razdeli po 17. vzporedniku. CBS kot prva ameriška televizijska postaja začne oddajati vse dni v tednu. Rodil se je Emil Orlik, češko-avstrijski slikar in Max Franz Joseph Cornelius Wolf, nemški astronom. Umrl je Danilo Lokar, slovenski pisatelj in Miško Baranja, slovenski cimbalis.

Katera znamenja zodiaka boste danes popolnoma sproščena in nagajiva?

V današnjem dnevu boste popolnoma sproščeni in nagajivi rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in kozoroga.

Kakšne energije se bodo danes dotikale področja kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes na področju kariere in denarja težje osredotočali, obiskala vas bo tudi površnost.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali EMPATIJA IN SOČUTJE: ZNATE PRISLUHNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker bo vaša ustvarjalnost z luno v strelcu na vrhuncu, lahko uresničite tudi najbolj nenavadne zamisli. Tokrat vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj boste zelo učinkoviti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskrbite zaradi površnosti, ki vas bo objela, da boste vse, kar boste začeli, tudi končali. Vztrajajte in vaše delo bo poplačano. Še zlasti disciplinirani boste pripadniki moškega spola.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Podati se boste želeli nekam daleč. Luna v strelcu vas bo silila v dogodivščine. Najsrečnejši boste, če se vam bo pojavila kakšna vznemirljiva in spontana priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezenski odnos boste vnesli veliko nove energije. Ne pozabite pa na potrebe v družinskem krogu. Samski boste uživali v svoji svobodi in si nabirali pozitivno energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Osebno področje bo izpostavljeno, saj boste imeli občutek, da kljub temu, da vlagate ogromno energije v spremembe, se stvari ne premaknejo nikamor. Treba se bo odločiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bo šlo zlahka, saj nikakor ne boste smeli mešati preteklosti in situacij, za katere nihče noče priznati svoje krivde. Občutljivo vprašanje bo tudi zdravstveno stanje, predvsem za tiste ste preobremenjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste na področju čustev nihali in komplicirali, čeprav to ni v vaši navadi. Na vso silo se boste želeli vračati v preteklost in nostalgično podoživljati pretekla dogajanja, kar pa vam ne prinaša sreče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če vaši načrti potrebujejo odločnost in tveganje, so možnosti za vas, da uspete idealne. Povečana bo vaša sposobnost, da spodbudite lastnosti in talente drugih, zato boste v družbi zelo zaželeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Oseba, ki vam je blizu, vas bo previdno opozorila na napake, ki vplivajo na vašo osebnost skozi bojazni izgube nekaterih odnosov ali sodelovanj, kar vam lahko prinese nekaj nezadovoljstva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kombinacija planetov bo poskrbela za pestro dogajanje, ki vas vodi v bolj strastno in polno življenje. Priložnosti se bodo pojavljale tudi vezanim, ki pa morate dobro razmisliti, prej ko se spustite v kakšno avanturo dvomljivega značaja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Največ se bo dogajalo če si boste dovolili biti spontani, zato se odprite in se pogumno ter neobremenjeno podajte novim dogodivščinam naproti. Zadeve, ki ne funkcionirajo dobro se počasi umikajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustva ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje najljubše osebe. Poskusite obvladati svoje sume, ki vam le škodijo.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 20.7.-26.7.21