Dnevni horoskop za sredo 2. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 2. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 2. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svojih ciljev se boste zaradi vpliva Zadnjega krajca jasno zavedali in bister um bo tisti, ki vas lahko popelje v neskončno doživljanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dobro počutje bo tesno povezano s čustveno stabilnostjo. Dobili boste občutek, da se stvari končno premikajo v vašo smer.

horoskop dnevni
Luna je v znamenju rib

Luna je v znamenju ribi

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov.

Danes ob 9.24 uri nastopi zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

O. Feuillet

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar
  • Marvin Hamlisch, ameriški skladatelj

Na današnji dan je bila okronana britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Italijani na referendumu izglasujejo odločitev, da Italija postane republika. Odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Slovenija na svoji prvi tekmi na svetovnih nogometnih prvenstvih s Španijo izgubila, edini strelec je bil Sebastjan Cimerotič. Rodila se je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj.

Človek ni nikoli tako srečen ali nesrečen kot si predstavlja.

Francois de La Rochefoucauld
Kaj bi bilo dobro storiti danes, ko nastopi Zadnji krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes priporočljivo pretehtati in oceniti situacije, ter popraviti napake.

Katera astro znamenja boste danes pripravljena na napredek?

V današnjem dnevu boste pripravljeni na napredek rojeni v znamenju device, kozoroga in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP JUNIJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Natančno in smotrno si organizirajte dan z vplivom lune v ribah. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste si mogli pomagati, da ne bi z vplivom Zadnjega krajca povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni predvsem na način svoje komunikacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub luni v ribah boste danes neučakani, v službi pa vas rešuje pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Rešujejo vas prave besede, zato pazite nanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše razpoloženje se bo danes, ko nastopi Zadnji krajec bliskovito spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dosegli boste nekaj pomembnega, kar vas bo dvignilo in napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo zaradi Zadnjega krajca vse dogajalo brez zapletov in nejasnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno veste, kaj si najbolj želite na čustvenem področju. Storite korak, ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj spet ustavilo le v vaših mislih, še posebej zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da z energijo lune v ribah počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste danes težko našli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobronamerno boste zvečer prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo vrnil s krito frazo. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase in se ne vtikate v druge.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste zaradi lune v ribah veliko bolj sproščeni. Zvečer si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako kot čutite da je prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v nenavadnem položaju, ki bo kradel vašo energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč zoprno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pregledati boste morali zadevo, ki vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat zaradi lune v znamenju nežnih rib bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021