Dnevni horoskop za sredo 19. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 19. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan humanirarnih dejavnosti. V današnjem dnevu pričakujte oster razum, ter prebujenje na zavedni ravni.

Dnevni horoskop smernica za zodiak znamenja: Zelo pozorni bodite na vse, kar danes ljudje rečejo, saj besede nosijo s seboj veliko moč. Zato nikar ne prezrite kakšnega namiga ali dvoumne besedne zveze.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju device

Danes ob 10.20 uri preide luna v znamenje device. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Prazna luna – Mlaj

Danes ob 4.42 uri nastopi Prazna luna, Mlaj. Mlaj vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom.

Kako bo današnji Mlaj vplival na vaše znamenje v katerem ste rojeni?

Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Svetovni dan humanitarnih dejavnosti je opomnik nam vsem, da ostajamo pozorni do ranljivih in preslišanih skupin.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Orville Wright, ameriški letalec
Coco Chanel, francoska modna oblikovalka
Vladimir Lamut, slovenski slikar, grafik
Bill Clinton, ameriški predsednik
John Deacon, angleški glasbenik Queen

Na današnji dan Boris Jelcin z nastopom pred stavbo ruskega parlamenta prepreči državni udar. Umrl je znani angleški inženir James Watt in ustanovitelj, vodja ruskega baleta Sergej Djagilev. Rodil se je slovenski slikar Vladimir Lamut ter tudi največji romunski skladatelj George Enescu.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski lifestyle astro namig

Dnevni horoskop: sreda 19. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan vas bo kljub luni v znamenju device vabil k počitku in sprostitvi. Dovolite si živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vam lahko prinese dobre rezultate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Oddajali boste pozitivno energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo enostavne. Planeti vam prinašajo ugodnosti v komunikaciji in srečo na področju denarja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas nervirajo s svojim obnašanjem. Odgovorite s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni vas zaradi vpliva lune v devici spremlja nadležen občutek, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom v dvoje. Po srečanju boste še bolj zmedeni, vendar zadovoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav si nikakor ne boste hoteli priznati da ste popolnoma utrujeni, si vzemite čas zase, sicer vas lahko doleti stres. Nekdo bo od vas zaradi lune v devici zahteval veliko zbranosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 19. avgusta 2020

Dopoldne boste čisto sproščeni, kasneje vas bo zmedla odločitev nekoga, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, lahko se vname konflikt, ki ga še dolgo ne boste pozabili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Običajno iščete zagotovilo, da ste povsod najboljši. Prav tako ste prepričani, da čisto vse delate prav, danes pa lahko nekdo čisto naključno zamaje vaše občutke in vas potegne navzdol.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu, ko bo luna v devici ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Opazke drugih vam ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju. Ne obljubljajte, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne morete izpolniti. Raje se vsemu skupaj nasmejte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vam bo delovna energija lune v devici pisana na kožo, tako da si lahko privoščite več dela. Življenje vas bo vabilo tudi k ustvarjanju in veselju do vaših obveznosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas pomemben.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite, da boste v prednosti pred sodelavci, kar jih lahko celo razjezi. Nekdo dvomi v vašo predanost zato je čas, da mu s svojo razigranostjo dokažete da se že nekaj časa krepko moti.

Preberite tudi NA KATERIH PODROČJIH IMATE NAJVEČ MOŽNOSTI ZA ZMAGO?