Dnevni horoskop za sredo 18. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 18. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 18. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 18. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pogovori ne bodo globoki, vendar bodo vsebovali jasne izjave, s katerimi si boste lažje ustvarili pravo mnenje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izražanje čustev ne bo najbolj enostavno, da bo vaše počutje nihalo, zato se začnite soočati s sabo.

horoskop.si
Luna je v znamenju Kozoroga

Danes ob 7:58 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Resnično verjamem v srečo. Ugotavljam namreč, da trše ko delam, več sreče imam.

Thomas Jefferson

Danes praznuje Ana Šinkovec: Astro profil

Sedem planetov v ognjenih znamenjih nakazuje na zelo temperamentno osebnost. Zaradi Merkurja v Devici se zna vedno na pravi način zahvaliti, pušča dober vtis in odprta vrata. Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Leva, ki je znak moči, najvišje oblasti, simbol sonca in zlata, prodorne sile svetlobe in besede, zato je njena osebnost živahna, toda dobrohotna in hkrati vesela.

Z Marsom, ki se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva, je zelo družabna in tudi pri delu ne želi biti sama, pač pa raje deluje kot del skupine. Če ugotovi, da jo je nekdo izkoristil, se glasno razburja zaradi krivice, ki se ji je zgodila. V poslovnem življenju potrebuje nekoga da jo vodi in usmerja. Z Jupitrom, ki se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Strelca je srečna in zadovoljna, prijetna, družabna in velikodušna, zato bo krog njenih prijateljev vedno velik. Je iskrena in odprto izraža sebe in svoja čustva.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Franc Jožef, avstrijski cesar
  • Oskar Hudales, slovenski pisatelj
  • Milena Mohorič, slovenska pesnica
  • Radko Polič, slovenski igralec
  • Edward Norton, ameriški filmski igralec

Na današnji dan se na Kitajskem se prične velika proletarska kulturna revolucija. V ZDA pride na trg prva kontracepcijska tableta. Stavka PTT v Parizu. Portugalska privoli, da ZDA postavijo vojaške baze na Azorih. Pričetek ameriško-italijanskih tajnih pogajanj o premirju. V gorički vasi Ženavlje zasilno pristane stratosferski balon z belgijskima raziskovalcema Maxom Cosynsom in Nerem van der Elstom. Rodil se je Gianni Rivera, italijanski nogometaš in Juan Soriano, mehiški kipar, slikar. Umrl je Ivan Oman, publicist, politik in Rajko Koritnik, slovenski operni pevec, tenorist.

Za katera opravila je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napoveduje, da je današnji dan najbolj primeren za težje resno delo in poslovne dogovore.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju čustev bolj hladna in zadržana?

V današnjem dnevu boste najbolj hladni in zadržani rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v kozorogu pričakujte ogromno opravkov. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite vaše misli in si vzemite več časa zase. Srčne težave se žal ne bodo rešile same od sebe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svoje mnenje boste povedali jasno. Večji poudarek boste namenili logičnim rešitvam in postali boste bolj odločni. V komunikaciji boste doživeli napredek, kar vas bo zelo razveselilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po majhnih korakih lahko pridobite ustrezno energijo in se odločate za pomembne poslovne spremembe. Finančno se zaradi vpliva lune v kozorogu ne boste smeli pritoževati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste prišli do spoznanja, da morate nekaj narediti ali spremeniti. Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem življenju, je skrajni čas, da se odtrgate od ustaljene rutine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naredite nekaj zase in se odpravite tja, kjer ste vedno dobro sprejeti. Tih večer bo primeren za branje razne literature, ki vam prinaša teme za poglobitev in za dolge pogovore z ljubljeno osebo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne glede na to, kako močno si boste danes želeli priti zmagati, vam zaradi trde energije lune v kozorogu verjetno ne bo uspelo. Čim prej se s tem sprijaznite, saj boste le tako zopet pomirjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Verjemite v ljubezen in ne mislite, da bi se morali žrtvovati zanjo. Takšni, kakršni ste, ste v celoti vredni ljubezni, zato se nikar ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj popravljajo in spreminjajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v kozorogu boste deležni ovir in manjših zapletov. Potrudite se in naredite vsaj nekaj v svoji smeri, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne vrzite puške v koruzo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Moč razuma in objektivno sklepanje vodi v boljše dojemanje in ugodne rezultate, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno podajte v delovne obveznosti, ki že nekaj časa čakajo na mizi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati. To vas bo na precej obremenjevalo saj si boste naložili preveč dela ter stvari, ki vam niso pisane na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste točno vedeli kaj je tisto kar si želite, boste na trenutke deloval nekoliko zmedeni. Ne skrbite, ovira ste samo sami sebi in nikomur drugemu. Nadaljujte, morda še kaj odkrijete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na nekoga boste jezni, saj bo prepoznal nekaj, kar ste želeli prikriti. Skušajte se kljub vsemu soočiti in napredovati tam, kjer so vam trenutno nakazane najbolj ugodne priložnosti.

Vas zanima: NAVEZANOST, VEZ KI KREPI IN HKRATI OMEJUJE ali PREPOZNAJTE TEŽAVE, KI IZVIRAJO IZ OTROŠTVA