Dnevni horoskop za sredo 14. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 14. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Navzeli se boste čustev od ljudi, ki so vam blizu, vendar boste kljub temu usmerjeni v svoje odločitve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj bo um zelo aktiven in prodoren.

horoskop
Luna v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen.

Danes praznuje Sarah Michelle Gellar: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, kar nakazuje da je oseba, ki je sama sebi zadostna. Ima občutek, da zmore vse, kar si zastavi, le voljo mora imeti. Veseli jo vse kar je nenavadno in drugačno. Luna v znamenju Rib v 12. Hiši nakazuje na močno čustvenost in željo po nenehnih spremembah. Je tudi malce občutljiva in nesigrna vase, zato potrebuje v življenju veliko podpre ljudi, ki ji veliko pomenijo.

Venera v znamenju Ovna ji daje notranjo moč in stabilnost, tao da nihče ne more manipulirati z njo. Za prijatelje je tista, ki je vedno pripravljena pomagati in se v dobro odnosov tudi žrtvovati in seveda nesebično. Mars v znamenju Rib jo rešuje takrat, ko se težave in problemi zgrnejo nanjo in je nemočna.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik
  • Julie Christie, britanska filmska igralka
  • Jan Boklöv, švedski smučarski skakalec
  • Roberto Ayala, argentinski nogometaš
  • Abigail Breslin, ameriška igralka

Na današnji dan je bil rušilni potres v Ljubljani. V Atlantskem oceanu Titanic pozno zvečer zadene ob ledeno goro. Znanstveniki so določili sestavo 99 odstotkov celotnega človeškega genoma, ki so jo določili kar 99,99 odstotka natančno. Leta 1836 je prvič izšla Prešernova pesnitev Krst pri Savici s posvetilnim sonetom prijatelju Matiji Čopu. Rodil se je Robert Doisneau, francoski fotograf in Ritchie Blackmore, angleški rock glasbenik. Umrla je Iva Zupančič, slovenska gledališka, filmska igralka in Davorin Savnik, slovenski oblikovalec, arhitekt.

Katera astro znamenja se bodo danes težko zadržala pred sladkimi dobrotami?

Danes se boste pred sladkimi skušnjavami težko zadržali rojeni v znamenju raka, device in rib.

Katera skupina znamenj se bo danes srečala z povečano lenobo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj leni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: VENERA PREIDE V ZNAMENJE BIKA, PRIHAJA ČUTNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes ne boste dovolj spretni, ne znajdete se zato raje preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake, ki vas lahko žal drago stanejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste službeno razpoloženje povezovali z intimnim in se spraševali, ali ste v odnosu, ki vas izpolnjuje, ali pa je morda čas, da se odločite drugače. Večer bo prijeten.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poglobitev in umiritev, ki prihajata z luno v biku vas bosta rešili pred zagato. Napetosti v odnosih se umirjajo. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas odpre za uživanje življenja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Domači se bodo spomnili na vas, veliko bo argumentiranja in iskrenih pogovorov. Lahkotno, hitro in objektivno se boste pomikali proti svojim zastavljenim ciljem, ki vas navdušujejo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nagnjeni boste k temu, da zadeve kljub luni v biku zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, saj ste trenutno v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas s pomočjo lune v znamenju bika vodi v pravo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede nečesa se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v vašem življenju trenutno nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite, saj boste le tako izvedeli, kako nadaljevati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Previdno v medsebojnih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prepričujejo v nekaj, kar vam ni všeč. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezni točno veste, pri čem ste.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju ste lahko brez skrbi, saj dobro veste, kaj morate storiti. Po drugi strani pa razmišljate o spremembah. Ljubljena oseba vam sledi na najboljši možen način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite, da vaši osebni interesi in čustva vplivajo na vaše finančne investicije. Bodite z luno v biku iznajdljivi, če hočete biti ekonomsko uspešni. Vaša glavna skrb naj bo zdravje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne bo razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na navade nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ovir v današnjem dnevu, ko bo luna v biku ne bo, posebno če si želite nekaj več ljubezenskega dogajanja. Pomembno je, da poveste svoje brez nepotrebnega ovinkarjenja.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. APRILA 2021