VENERA PREIDE V ZNAMENJE BIKA, PRIHAJA ČUTNOST

Vas zanima, kaj lahko pričakujemo od Venere, ki preide v znamenje bika?
Kakšno energijo prinaša Venera v biku?

Vas zanima, kaj lahko pričakujemo od Venere, ki preide v znamenje bika?

Venera v sredo, 14. aprila preide v znamenje bika, kjer se počuti odlično. V tem znamenju bo ostala do 9. maja, ko preide v znamenje dvojčkov. Planet Venera simbolizira čutnost, romantiko, odnose, užitke in udobje. Ko se zavihti v zemeljskega bika prihaja počasno dvorjenje in ljubeče gojenje partnerskih odnosov. Slog Venere v biku je ljubeč in zvest, a tudi nekoliko posesiven. Zaradi potrebe po dolgoročni finančni varnosti boste bolj previdni pri odločitvah.

Prekinitev odnosov je lahko v tem obdobju izredno težka, še posebej, če gre posledično tudi za finančne izgube.

Vas zanima, kaj lahko pričakujemo od Venere, ki preide v znamenje bika?

Kljub ljubezni do lepih stvari ne boste porabili več denarja kot ga lahko, saj boste želeli prihraniti in se počutiti varno. Najbolj čutna in povezana energija Venere v biku na plano nosi lepe stvari in poudarja iskreno ljubezen.

Z močno razvitimi telesnimi čuti vas bodo privlačili zemeljski užitki, materialno udobje in razkošen, bogat življenjski slog.

Na prvo mesto boste postavili dobro hrano in prijetno domače okolje, ter se poskušali obkrožiti s privlačnimi predmeti in energijami. Cenili boste kakovost, lepoto, dovršene oblike in kvaliteto. Osebni slog in privlačnost tako lastni kot tuj sta tudi za to Venero zelo pomembna, včasih celo preveč, zato pazite, da vas lepa zunanjost ne zavede. Finančni blaginji in varnosti boste podarili več pozornosti kot običajno. Na področju mode ima Venera v biku rada klasičen, prefinjen stil in daje prednost na otip prijetnim, visokokakovostnim materialom.

Vas zanima, kaj lahko pričakujemo od Venere, ki preide v znamenje bika?

V negativnem smislu ste lahko zaradi tega vpliva ljubosumni in zahtevni.

Pretirano boste zaskrbljeni zaradi videza, pohlepni in neprilagodljivi. Ljubezen se bo osredotočala na fizični svet in udobje. V odnosih boste potrebovali določeno mero predvidljivosti in zanesljivosti, spontanost vas bo vznemirjala. Že najmanjše odstopanje od rutine vas lahko obremeni. Potrebovali boste trdne temelje, na katerih lahko gradite odnos.

Preberite tudi LEPOTNI PREHRANSKIH NAMIG ZA VAŠE ZNAMENJE

Venera v Biku vključuje poudarjanje zvestobe in dodane vrednosti odnosa. Pazite, da ne boste prehitevali, saj boste za vsako odločitev potrebovali več časa. Določeni boste morali v medsebojnih odnosih gojiti potrpljenje. Ne pozabite pa biti preprosti in naravni, to vas vodi v pravo srečo. S tem vplivom boste potrebovali predvsem stabilnost. Zadeve boste razčiščevali počasi, premišljeno in vztrajno.

Venera v biku je racionalna in predvidljiva, ter daje prednost udobju.

Vaš dom bo v tem obdobju prava definicija prijetnega. Ponosni boste na to, da vzdržujete lepoto in eleganco. Želeli boste popestriti okolje in vnesti čim več lepih energij. Uživali boste v majhnih podrobnostih in si vzeli čas, da bo vaš dom še lepši. Zaznavali boste neverjetno vzdržljivost, kar vas lahko vodi v čudovito razburljivo izkušnjo.

Vas zanima, kaj lahko pričakujemo od Venere, ki preide v znamenje bika?

Vezani si boste v ljubezenskih odnosih želeli popolne predanosti.

Izredno boste potrpežljivi in ​​ pripravljeni poslušati tudi drugo plat zgodbe. Kar bo poudarjena erotična spolna privlačnost, boste presenečeni nad intenzivnostjo izražanja v intimnih odnosih. Izražali se boste z ljubeznivostjo in zanesljivostjo. Še posebej privlačni boste za tiste, ki v odnosi iščejo stabilnost in varnost. Ljubezenska narava Venere v biku ni zapletena, saj boste iskreni in neposredni glede svojih želja.

Medtem ko boste delovali v naročju razkošja in se prepuščali zemeljskemu užitku, poskrbite, da v tem procesu ne boste postali hedonist. Hrana, ki jo jeste, glasba, ki jo poslušate, čas, ki ga preživite z ljubljenimi, bodo lepi trenutki, vendar bo zmernost ključnega pomena.

Pripravljeno za Elle.si