Dnevni horoskop za soboto 4. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 4. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan bo kljub temu, da ste morda prosti deloven, ali v mislih ali v dejanjih. Želeli boste izboljšati finančne temelje za prihodnost.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj spremenili.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 6.48 preide luna v znamenje kozoroga.

Luna v znamenju kozoroga

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Danes praznuje Regina Kogoj: Astro profil

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju device. Njen spomin je neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Z Merkurjem v levu je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik
Ciril Ličar, slovenski pianist in glasbeni pedagog
Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist
Sonja, norveška kraljica
Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in prevajalec

Danes je rojstni dan Združenih držav Amerike. Na današnji dan se je rodil ameriški predsednik John Calvin Coolidge. Umrl je Barry White, ameriški soul glasbenik in Marie Skłodowska-Curie. S posredovanjem Evropske unije se vzpostavi premirje v vojni za Slovenijo.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za soboto 4. julija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotavljate, da lahko postanete s pomočjo lune v kozorogu še boljši. To velja tako pri delu, kot v družinskih odnosih. Besede niso dovolj, naredili boste nekaj veliko bolj konkretnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Samski biki boste uporabili vse taktike, ki jih poznate, da bi nekoga zapeljali, uspeha pa danes še ne bo. Morda bi pomagala taktika, ki je še niste odkrili. Pogovorite se s svojim notranjim jazom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni se vam kljub hladni luni v kozorogu nasmiha velika sreča. Slišali boste nekaj, kar vam bo razsvetlilo še dogodke iz preteklosti. Pazite le, če nočete ogroziti sedanje zgodbe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno razkrijete, kaj je tisto, kar bi radi za vedno pustili za seboj. Spet bo na vrsti nekaj starih, napornih vprašanj, ki bi jih želeli preskočiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes ne morete delati po svoje. Držite se zaradi vpliva lune v kozorogu določenih pravil, sicer se vam bo vse izmikalo, ne da bi se tega zavedali. Ljubezen vas ne bo presenetila, dokler boste le čakali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 4. julija 2020

Nikar se danes ne zapirajte vase. Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko opravite sami, vendar je v pravi družbi vsekakor boljše. Šele ko boste nekaj večkrat ponovili, boste prepričani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite danes na zdravje, spet ga ogrožate le zato, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti. Popoldansko srečanje bo za vas napornejše, kot ste pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne boste imeli dovolj časa in moči za vse, kar ste nameravali. Prišli ste do točke, ko ni več poti nazaj. Naredite tako, da nihče ne bo oškodovan, posebno tisti, ki jim vse skupaj veliko pomeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ob koncu tedna nenehno razmišljate o stvareh, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti. Zato se nikar ne spuščajte v opravljanja ali celo v kreganja. Umirite se, odpravite se v gozd.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se vendarle ne morete odločiti za pravo stvar. Posebno doma, ker vas luna v kozorogu drži nazaj. Morda morate pustiti času čas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počutje se vam bo popravilo že dopoldne. Nekdo vam bo z uspehom pospešil srčni utrip. V domačem okolju ste več kot dobrodošli, čeprav si še vedno belite glavo s črnimi mislimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imate nekaj težav z mlajšimi, ki pa jih boste z luno v kozorogu diplomatsko rešili. Današnji dan bo morda za vas odločilen, čeprav ne morete razumeti vseh okoliščin.

Preberite tudi DARILA, KI SE JIH BODO RAKI RAZVESELILI