Dnevni horoskop za soboto 31. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 31. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 31. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 31. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z energijo Zadnjega krajca prihaja občutek, da ste splezali na zeleno vejo, zato se boste odzivali pozitivno.

Horoskop nasvet za današnji dan: V tem trenutku potrebujete razumevanje in sodelovanje, saj ste notranje prazni in malce nezadovoljni.

horoskop
Luna je v znamenju bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni

Danes nastopi ob 15:16 uri Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Vezani smo na ocean. Kadar gremo na morje, morda jadrati, morda le opazovati – gremo nazaj tja, od koder smo prišli.

John F. Kennedy

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Samo Fakin, slovenski zdravnik in politik

Joanne Kathleen Rowling, britanska pisateljica

Manca Ogorevc, slovenska igralka

Jevgenij Malkin, ruski hokejist

Tadej Mazej, slovenski rokometaš

Na današnji dan z namernim strmoglavljenjem plovila Lunar Prospector na površje Lune NASA konča njegovo iskanje zamrznjene vode na Lunini površini. NASA objavi slovito fotografijo »obraza na Marsu«, ki jo posname Viking 1. astronavti z odprave Apollo 15 se kot prvi popeljejo po Luni z vozilom. Italija prizna slovensko nasledstvo Osimskih sporazumov. Z odprtjem prekopa Maina – Donava omogočen ladijski promet med Severnim in Črnim morjem. Rodil se je Rado Murnik, slovenski pisatelj in Gustav Šilih, slovenski pisatelj. Umrl je Denis Diderot, francoski pisatelj, filozof in Luka Čeč, slovenski jamar.

Kakšne energije prinaša današnji dan na čustvenem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da je zaradi vpliva Zadnjega krajca ugoden čas za razrešitev napetosti.

Katera znamenja zodiaka se boste danes v sebi odločila nekaj pomembnega?

V današnjem dnevu se boste odločili nekaj pomembnega rojeni v znamenju ovna, leva in tehtnice.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Postavljeni boste na manjšo in neprijetno preizkušnjo, ker boste naleteli na kritike glede pomembne zadeve, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše sposobnosti za prepričevanje ljudi v nekaj se bodo zaradi vpliva lune v biku izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj drvele mimo vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrudili se boste, da boste dan, ki ga spremlja Zadnji krajec preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav bo dogajanje pestro, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno obremenjujejo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan z luno v biku vam bo prinesel veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na pogovore, boljšo komunikacijo, ter zanimiva poznanstva, ki vam bodo razširila obzorja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan vam bo prinesel dobre novice glede financ, kar vas bo notranje razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic prijatelja, ki pa bo pospešil utrip vašega srca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samemu sebi. Osredotočite se na srčno željo, ki bo danes vedno bolj intenzivna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je dan z luno v biku, ko vam bodo z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli prijateljevi modri nasveti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaši pogovori se bodo vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na nek način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili, bo vse skupaj veliko lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Srečo vam bo prinesel direkten nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam vlil več sigurnosti. Področje čustev bo z vplivom lune v biku obarvano tako kot si boste zamislili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Združili boste notranjo moč in čustva, ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Upoštevajte glas srca.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne obsojajte vseh, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi iskreno soočati.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2021