Dnevni horoskop za soboto 25. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 25. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 25. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 25. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Občutili boste prodorno energijo, obarvano s pogumom, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse, kar se bo dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Stari prijatelji ostanejo vedno iste starosti.

Pam Brown

Danes praznuje Will Smith: Astro profil

Njegovo Sonce v prvi dekadi Tehtnice v 10. Hiši mu pripisuje, da je oseba z naravno težnjo in potrebo po harmoniji ter umirjenosti, privlačnega videza, ki izžareva eleganco, vendar pa večno tehta med različnimi možnostmi in se ne more odločiti, zato večkrat deluje nedosledno. Kljub temu da se mu uspehi v življenju nizajo eden za drugim, je malce nagnjen k lenobi in pretiranemu uživaštvu, kar ga lahko drago stane.

Ascendent v prvi dekadi Strelca kaže na njegovo nemirno naravo in neodločnost. Luna v Škorpijonu je vsekakor poskrbela za njegovo neustavljivo privlačnost in strast, ki je premore polno mero. Je iskren, vendar si včasih privošči kakšen trenutke popolnoma zase.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Anton Peterlin, slovenski fizik
  • Boris Ziherl, slovenski filozof, publicist
  • Janez Pirnat, slovenski kipar
  • Michael Kirk Douglas, ameriški filmski igralec
  • Christopher Reeve, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je v Sloveniji potekal naknadni zakonodajni referendum o Zakonu o RTV. ZDA zmanjšajo dobave nafte Japonski. Andora in Nemčija končno podpišeta sporazum o končanju prve svetovne vojne. Začetek prvega osmanskega obleganja Dunaja. V Augsburgu podpisan verski mir. Brazilija napove vojno Avstro-Ogrski. Krištof Kolumb odrine na svojo drugo pot proti Ameriki. Rodil se je William Faulkner, ameriški pisatelj in Jean-Philippe Rameau, francoski skladatelj. Umrl je Karlo Umek, slovenski strelec, olimpijec in Franc Hladnik, slovenski botanik.

Glasba je najmočnejša oblika čarovnije.

Marilyn Manson
Kako boste danes delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju ljubezni topli, prijetni in navdihujoči.

Katera astro znamenja bo danes ujela bikova ležernost?

V današnjem dnevu boste bolj ležerni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA TEHTNICA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luni v biku lahko storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti. Namenite ljubljeni osebi pozornost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda z luno v vašem znamenju se prebuja vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite z besedami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar danes ni pravi dan za to. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja še težjega, kot je v resnici. V večernih urah prihaja nekaj romantičnih gest.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v biku se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Vsak trenutek bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej ter si na področju ljubezni zastavite višje cilje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili v bolj ugodni smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste občutili nagle spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo, kar bo zaradi lune v biku prava poslastica.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro predelati, kot se bodo pojavljale. Imeli boste težave s prilagajanjem, vklopi se lahko tudi trma.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse, kar vas že nekaj časa bremeni se bo uredilo, le malce bo potrebno počakati, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte panike, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko zoprni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili tempu. Dan, ki ga spremlja luna v biku bo obarvan s prijetnim druženjem, ki vas bo razveseljevalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo napredovala, če boste bolj pogumni ter samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri da se spoprimete s težavami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju kariere boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni in nasičeni od zadev, ki vas v notranjosti zaradi svoje težine močno obremenjujejo.

Vas zanima: ODNOSI: SVOBODNA NAVEZANOST