Dnevni horoskop za soboto 25. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 25. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste znali zaznati prijetne vibracije, odnosi bodo umirjeni.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Tekoče zadeve bodo v današnjem dnevu končno postale jasne, zato vam ni treba več čakati. Odločite se, prej kot bo prepozno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju tehtnice

Ob 3.54 uri pride luna v znamenje tehtnice. Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek.

Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. V današnjem dnevu boste želeli čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Beseda sreča bi izgubila svoj pomen, če ne bi bila uravnotežena z žalostjo.

Carl Gustav Jung

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Krištof Kolumb, italijansko-španski pomorščak
Ivan Zorec, slovenski pisatelj
Rosalind Franklin, angleška biofizičarka
Andrew Colin Renfrew, angleški arheolog
Iman, ameriška manekenka somalskega rodu

Na današnji dan, na 15. poletnih olimpijskih igrah prvič samostojno nastopijo športniki Republike Slovenije. Umrl je slovenski gledališki režiser Milan Skrbinšek in Livio Bogatec gledališki in filmski igralec. Rodila se je Angležinja Louise Joy Brown, prvi otrok iz epruvete.

Vas zanima OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU LEVA

Dnevni horoskop: sobota 25. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan boste kljub ležerni energiji lune v tehtnici preživeli zelo aktivno. Energičnost in dobro voljo boste kazali že na prvi pogled. V večernih urah boste odprti za takšne in drugačne predloge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nimate dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Pazite na zdravje, posebno na želodec. Vse je le na živčni osnovi, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaši bližnji vam bodo izkazali vso svojo ljubezen in čas je, da tudi vi naredite tako. Ne oklevajte, ampak se s pomočjo lune v tehtnici soočite! Pokažite jim, koliko vam pomenijo v resnici.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se vam bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi boste izbirali ter si tako skušali izboljšati svoj položaj. Možno je tudi, da boste le želeli, da bi se vse odvijalo po vaše, kar pa ne bo izvedljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samski levi boste dan izkoristili za krepitev samozavesti, pa tudi bolj jasno boste dojeli, da je ljubezen odvisna od tega, koliko se zanjo potrudite. Prepustite se raje prijetni ležernosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 25. julija 2020

Vse boste danes delali po pravilih in le ta pot prinaša rezultate. Danes, ko bo luna v tehtnici vam je namenjeno, da se prebijete skozi težave, ki vas obremenjujejo in da se postavite zase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Doma boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da je zaključeno. Tako v ljubezenskih odnosih kot s prijateljem v današnjem dnevu ne morete imeti zadnje besede.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes si z veseljem, brez slabe vesti privoščite dovolj počitka, četudi vse do poznih popoldanskih ur. Poskrbite za svoje telo, negujte lase, skratka vse v smeri, da si boste všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne potrebujete potrditev, morda le kakšno spodbudno besedo, posebno v ljubezenskih odnosih. V večernih urah se boste lažje odločali. Razveselil vas bo nekdo, ki razume vaša stališča.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste namenili več časa svojim bližnjim in prijateljem. Luna v tehtnici bo poskrbela, da bo vse tako kot mora biti, tudi vaša čustva bodo stabilna in usmerjena v prave odločitve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes pazite na finančno stanje, saj vas bo mikalo bolj trošenje kot pa investiranje. Luna v tehtnici vas bo držala nazaj, če se boste slučajno želeli podati v kakšno zelo tvegano odločitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posledic zaradi napake v preteklih dneh danes ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi nekaj končali. V ljubezni bo nekaj več strasti, ki se bo v večernih urah razprostrla v višave.

Preberite tudi TE ŽENSKE SO NAJBOLJŠA IZBIRA ZA IZLET