Dnevni horoskop za soboto 24. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 24. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Neodločni in vznemirjeni boste, saj zaradi vpliva Polne lune in neugodne konjunkcije na ljubezenskem področju nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes vas bodo obremenili s podrobnostmi, vendar se boste morali soočiti z obveznostmi, ki trkajo na vrata.

horoskop
Lunin dnevni vpliv

Danes ob 2:12 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Težko se boste osredotočili in zbrali

Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Danes nastopi ob 4:37 uri Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Tri reči ne morejo biti dolgo skrite: Sonce, Luna in Resnica.

Buda

Danes praznuje Jennifer Lopez: Astro profil

Jennifer Lopez ima Sonce v prvi dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Veliko ji pomenita čast in glamur, vendar pa jo označujejo tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost. Ascendent, ki ga ima v tretji dekadi Tehtnice, kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu.

Njena točka duha se nahaja v Vodnarju, zaradi česar je zelo ustvarjalna oseba in zelo inteligentna. Največ ji pomeni varnost in tako vse svoje ambicije usmerja v to, da si slednjo omogoči, zaradi svoje občutljivosti pa nagonsko ravna tako, da je dobro predvsem zanjo.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Jakob Alešovec, slovenski pisatelj
  • John Dann MacDonald, ameriški pisatelj
  • Morris Weitz, ameriški filozof
  • Gus Van Sant mlajši, ameriški filmski režiser
  • Karl Malone, ameriški košarkar

Na današnji dan Apollo 11 pristane v Pacifiku. Francoski predsednik Charles de Gaulle med obiskom Kanade nagovori montrealsko občinstvo z »Vive le Québec libre!« V Moskvi odprta Ameriška narodna razstava. Turčija podpiše Lausannski sporazum. Rodil se je Alfons Maria Mucha, češki slikar in Benjamin Franklin Wedekind, nemški dramatik. Umrl je Gregor Rihar, slovenski skladatelj in Martin Van Buren, 8. ameriški predsednik.

Na kaj bi morali biti danes še posebej pozorni?

V današnjem dnevu, ko poleg Polne lune nastopi tudi konjunkcija pričakujte močno čustveno breme, ki ga boste težko izpustili.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek da vam nič ne gre od rok?

Danes boste imeli občutek, da vam nič ne gre od rok rojeni v znamenju dvojčka, raka in tehtnice.

Preberite tudi: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA LEV ali VENERA PREIDE V ZNAMENJE DEVICE: RAZUM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V sebi boste zaradi energije vodnarja čutili več optimizma in veliko novih izzivov. Pripravljeni boste tudi na nove začetke, vendar najprej preverite vse skrite podrobnosti, da se preventivno zaščitite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustva bodo pozitivna, ne glede na to, ali ste v vezi ali ste samski. Vaša potreba po izobraževanju in iskanju novih intelektualnih smernic bo zaradi lune v vodnarju še posebej izražena.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na osebnem področju se bo zaradi vpliva Polne lune potrebno prilagoditi situacijam, ki bodo od vas zahtevale strpnost. Podajte se v akcijo in uspešno delovanje, ki pa zahteva premišljenost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno je, da zaradi intenzivne energije Polne lune delujete iz sebe, da se zavedate svojih pravih želja in jih ločite od tistih, ki so nemogoče. Tudi v ljubezni bo strastno in spontano.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Življenje si boste želeli živeti tukaj in zdaj, a težave vas bodo vedno znova vračale v preteklost. Česar niste z nekom razčistili prej, boste morali sedaj, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nezadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Postavite se zase in si nikar ne dovolite, da nekdo manipulira z vami. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vas navdušuje s svojo naklonjenostjo. Spoznali boste neko novo smer, ki vas bo prepričala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Motilo vas bo, da zaradi vpliva Polne lune ne morete izraziti svojih najintenzivnejših strasti in občutkov, ker globoko v sebi veste, da ste že zdavnaj izgubili nekaj pomembnega. Česar si ne boste priznali, vam bo povedalo telo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naredite nekaj več za svoje zdravje, v nasprotnem primeru se vam na tem področju obetajo manjše težavice. Alternativne metode, zelišča in skrb za duhovno plat vam prinašajo razbremenitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub vplivu Polne lune se bodo vrstile priložnosti, ki jih boste znali izkoristiti. Poskusiti najti ravnovesje in trdne temelje ne bo najbolj enostavno, saj boste ves čas opažali razne ovire.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kontrolirajte se, da vam ne bo ušel stik z realnostjo. Na čustvenem področju so na vidiku nova poznanstva, ki bodo dvignila počutje. Tisti, ki ste v vezi pa se boste veliko ukvarjali z manjšimi težavami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajajo vprašanja, ki se bodo vrtela okoli ljubezenskega življenja. Vedno raje poiščete racionalni odgovor, kot da bi se vprašali, kako čutite, zato boste zelo neodločni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan kljub Polni luni prinaša prebliske, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Sestavili se boste, ko se boste nekoliko odpočili od napornih situacij. Ležernost, ki jo boste čutili vas naj ne zmoti.

Vas zanina POKLICNO PODROČJE, USPEH IN MOREBITNE OVIRE