Dnevni horoskop za soboto 24. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 24. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nenadoma se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se boste trudili, lahko zamudite, vaš ritem bo postal bolj ležeren.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes bi bilo bolje, da ne brskate in ne raziskujete preveč, saj vas lahko izsledki vaših raziskovanj precej prizadenejo.

horoskop
Luna preide v znamenje tehtnice

Danes ob 18.06 uri luna preide v znamenje tehtnice

Dopoldan, čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoj urnik, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Proti večeru pa vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate.

Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jaroslav Hašek, češki pisatelj
  • Marko Natlačen, slovenski politik, ban
  • Barbra Streisand, ameriška igralka in pevka
  • Jure Košir, slovenski alpski smučar
  • Kelly Clarkson, ameriška pevka

Na današnji dan je bila izstrelitev teleskopa Hubble z raketoplanom Discovery. Na Dunaju se poročita Franc Jožef in Elizabeta Bavarska. Rodil se je Marko Anton Plenčič, slovenski zdravnik in Nathaniel Hone, irski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier in hrvaški košarkarski center Dino Radja. Umrl je Marko Župančič, slovenski arhitekt, urbanist in Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist.

Katera astro znamenja se boste danes najlažje odpovedala mastni hrani in slaščicam?

Danes boste na področju prehrane najbolj disciplinirani rojeni v znamenju bika, device in kozoroga.

Na katerem področju boste najbolj zaznavali prehod lune iz zemeljskega v zračno znamenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste prehod lune iz device v tehtnico najbolj zaznavali na ljubezenskem področju, kjer boste iz zadržanosti prehajali v skladnost.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: GREGOR GRUDEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zvečer, ko bo luna v tehtnici se boste umirili, veliko boste premišljevali, sledili boste svoji notranjim sporočilom. Predlagali boste zanimive novosti, ob tem pa boste zelo prepričljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu se boste odlično počutili. Odpravite se raziskovat tisto, kar vam je všeč. Ker vam bo življenje izziv bo v njem več pozitivnih dogodkov in vibracij.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Harmonija umirjenosti bo tista, ki prinaša motivacijo. Od sebe boste oddajali prijetno energijo in zaradi tega se bodo ljudje ob vas dobro počutili. Čas je, da najdete ravnovesje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu, ko luna proti večeru prehaja v tehtnico boste končno spoznali, da so razlike med vama s partnerjem nekaj pozitivnega. Napredovala bosta skupaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zjutraj, ko bo luna še v devici se vam odpirajo nove poti in s tem možnosti za novosti. Presenečenje vas čaka v prijateljstvu in to je tisto, kar vas bo navdihnilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč časa porabljate za obremenitve.

To je nesmiselno zato, ker vam ta način nič ne pomaga. Glede dela ne boste zagnani, saj se ukvarjate s stvarjo, ki vam ni pisana na kožo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energijo vam bo dopoldne, ko boste zaradi lune v devici nemirni povrnila narava. Ves dan se boste potepali in začutili, da se je vaš pogled na svet spremenil.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Finančno se bodo stvari uredile. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti. Vse to boste znali sestaviti in se usmeriti proti cilju samozavestni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dopoldne, ko bo luna v devici boste imeli manj sreče kot običajno. Če imate težavo, ki je ne želite deliti, jo začnite čim prej reševati. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znali si boste vzeti čas zase, reševali boste življenjska vprašanja, ne samo svoja ampak tudi od bližnjih. Izpolnila se vam bo želja, ki je povezana z manjšim napredkom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V poznem popoldnevu, ko bo luna v tehtnici, boste občutiti notranjo moč in umirjena energija vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer bo prisotna harmonija.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sprostila vas bo luna, ki proti večeru prehaja v znamenje tehtnice. Dobra glasba bo tista, ki vam bo razvezala jezik. Prisluhnili boste svoji intuiciji ter ji nadobudno sledili.

Vas zanima: OBZIRNOST IN VLJUDNOST IZBOLJŠATA MEDOSEBNE ODNOSE