Dnevni horoskop za soboto 23. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 23. maja 2020
Dnevni horoskop za soboto 23. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 23. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 23. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica za vsa znamenja: Vaša pozornost bo danes na široko razprostrta, zato boste zaznali marsikaj, veliko stvari vas bo hkrati navdihovalo in vznemirjalo.

Dnevni horoskop sobota
Dnevni horoskop sobota

LUNA V ZNAMENJU DVOJČKOV

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Znanje naredi vse bolj preprosto.

John Maeda

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik, novinar
sir Hugh Maxwell Casson, angleški arhitekt
Anatolij Karpov, ruski šahist
Rubens Barrichello, brazilski avtomobilistični dirkač
Lena Meyer-Landrut, nemška pevka

Na današnji dan je jugoslovanska košarkarska reprezentanca z Ivom Daneuvom v Ljubljani postala svetovni prvak. Mima Jaušovec  je dosegla največji uspeh v zgodovini slovenskega tenisa. Rodila se je angleška igralka Joan Collins.

Dnevni horoskop za današnji dan, sobota 23. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Rutina, ki jo obvladate, vam bo pomagala do boljših poslovnih rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, zato začnite razmišljati, kako bi se lahko premaknili naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čim prej se posvetite vsem pomembnim opravkom, nikar pa ne pozabite na partnerjeve ali prijateljeve zahteve. Lahko poskusite znova, glede na to, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V središču pozornosti bodo družinske zadeve, vendar v službi ne bodo brezmejno razumevajoči glede tega. Morali boste učinkovito poiskati zasilen kompromis med obema področjema.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste imeli zaradi vpliva lune v dvojčkih težave z zbranostjo. Ko boste zadovoljni z majhnim, boste spoznali, da si zaslužite tudi več. Pojdite v hribe, koristilo bo vašemu počutju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo je daleč pred vami. Morda boste dobili občutek, da se zabava z opazovanjem, kako skušate hoditi po njegovih stopinjah. Vedno vam bo pripravljen pomagati, zato zaupajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 23. maja 2020

Mudilo se vam bo odpravljati težave, ki se zgrinjajo nad vaše ljubezensko življenje. Iskali boste priložnost, da se z ljubljeno osebo pogovorite na štiri oči. Nagajala vam bo luna v dvojčkih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes kljub ležernosti nikar ne odnehajte. Namesto da razmišljate o najhujšem možnem razpletu, raje pričakujte najboljše. Vaše splošno počutje se lahko poslabša zaradi neprespanih noči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi občutka, da so vas pritisnili ob zid, boste reagirali impulzivno in si nakopali nekaj težav. Precej dramatično boste danes doživeli to situacijo, saj je v zraku raztresena energija.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sprva boste še navdušeni in zagnani, potem pa se morate vsaj za hip ustaviti. Znova vam bodo ponovili nekaj, o čemer niste želeli razmišljati, še manj pa početi še enkrat.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V negotovi situaciji bo prišla do izraza vaša samoiniciativnost. Danes boste nekaj začeli na lastno pest ali v sodelovanju z osebo, ki ji popolnoma zaupate in jo že dolgo dobro poznate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Družinski člani vam bodo podali dosti izčrpnih informacij o neki osebi, ki vas bodo popolnoma šokirale. Podvomili boste o iskrenih namenih, a vseeno se najprej sami prepričajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezenskih in družinskih odnosih poudarite svoje želje, vendar s pravimi besedami, posebno zato, ker nočete ponoviti napake, ko niste bili dovolj samostojni in ste se vedno vi prvi prilagajali.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.