Dnevni horoskop za soboto 21. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 21. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 21. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 21. avgusta 2021. Zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom se boste prebijali skozi določene misli, blokade in skrivnosti in težko se boste zbrali, če vas čakajo resna opravila.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zadeve boste reševali še malce zasanjano, vendar bodite budni, saj bo prava slika situacij vedno bolj jasna.

horoskop.si
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Akcija je temeljni ključ do uspeha.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Janez Vipotnik, slovenski politik, pisatelj
  • Mario Galunič, slovenski TV voditelj in urednik
  • Alicia Witt, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Usain Bolt, jamajški atlet
  • Judd Trump, angleški igralec snookerja

Na današnji dan Martin Strel preplava 2.900 km Donave. Latvija razglasi neodvisnost. Alpe prvič preleti balon na topli zrak. Ustanovljeni Varnostni svet, Generalna skupščina, mednarodno sodišče in stalni sekretariati OZN. Prekinejo se francosko-britansko-sovjetska pogajanja v Moskvi. Iz muzeja Louvre je bila ukradena slika Mona Lisa. Galileo Galilei v Benetkah predstavi svoj daljnogled. Rodil se je Jernej Kopitar, slovenski jezikoslovec in Wilt Chamberlain, ameriški košarkar. Umrl je Stevan Hristić, srbski skladatelj, dirigent in Lev Trocki, ruski revolucionar.

Čemu bi se morali danes zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Saturnom izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se morali izogniti prerekanju in razčiščevanju odnosov.

Katera astro znamenja se boste danes težko zadrževala pred tem, da ne bi povedala resnice, tudi če je kruta?

V današnjem dnevu se boste težko zadržali rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in rib.

Preberite več: PREPOZNAJTE PROBLEMATIČNE OSEBNOSTI IN SE JIM IZOGNITE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v vodnarju boste dinamični in raziskovali boste tisto kar vas bo v tem trenutku resnično pritegnilo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite vedno na prvo žogo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preteklost je nekaj, kar je minilo. Svoje notranje občutke skušajte zliti na list papirja in tako vam bo lažje. Premišljeno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli osebno preobrazbo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes še bolj kot običajno poskrbite za pravo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos položili veliko črnih senc.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Finančno se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Pri tem bo pozitivno, da si boste postavili meje, ki bodo drugačen od običajnih. Odločnost bo tista, ki vam bo v samopomoč v medsebojnih odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes si boste zaželeli nova poznanstva in druženja, nekaj, kar vas bo prebudilo in prerodilo. Doma se potrudite, da boste postorili vse, kar od vas po tihem pričakujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte manjše spremembe, ki vas bodo popeljale do tega, da se postavite zase, še posebej na čustvenem področju, kjer ste v zadnjem času dovolili, da malce pometajo z vami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno lahko malo bolj izpostavite svoje skrite namene in dosežete pomemben premik. Če niste osebnih zadev pred kratkim razkrili napačni osebi, vam ne bo nihče nasprotoval.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največja učna lekcija bo partnersko življenje, vajeti usode bodo v vaših rokah, kar vam bo še kako pisano na kožo. Nekaj previdnosti bo potrebne na področju financ, kjer vse skupaj polzi iz rok.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Težko boste zaradi lune v znamenju vodnarja pojasnili, od kod vam ideje. Težkim miselnim preskokom drugi ne sledijo, zato se niti ne trudite razlagati stvari, ki se pletejo v vaši notranjosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni bo kljub luni v vodnarju vladala tišina in pravilno bo, da si boste občutke razlagali po svoje. Romantična doživetja bodo božala dušo in okrepili se boste v samostojnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počasi bi se morali bolj temeljito lotiti finančnih zadev. Zadrega, v kateri ste se znašli, je sicer le začasna, vendar bi si lahko ustvarili dosti bolj zanesljive rezerve, v smeri notranjega miru.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ob prijetnem pogovoru boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen, čeprav ste močno dvomili. Vse skupaj pa ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ZORAN DRAGIĆ