ASTRO PROFIL ZNANIH: ZORAN DRAGIĆ

Astro profil znanih: Zoran Dragić, odličen košarkaš
Astro profil znanih: Zoran Dragić, odličen košarkaš

Astro profil znanih: Zoran Dragić, odličen košarkaš

Predviden čas branja: 3 minutes

Z vplivom Sonca v raku je Zoranova narava mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov. Skupno, družinsko življenje, povečuje občutek varnosti in prinaša srečo. Zoran ne mara, da ga vidijo v vlogi žrtve. Ljudje, ki očitno ne razumejo dojemanja in čutnega delovanja, ga lahko obtožujejo, da je občutljiv, vendar on preprosto odreagira nežno in premišljeno. Zoran ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti.

Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto.

Njegova lupina ga zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadel v težave in takrat se njegova občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Njegovo potrpljenje ni vedno dovršeno. Če želi nekaj povedati in ga ne poslušajo, zna celo povzdigniti glas in presenetiti s svojim prodornim pristopom, vendar se hitro spet ustavi in se vrne v svoj prikupni videz in se vsemu skupaj prilagodi.

S konjunkcijo med Soncem in Jupitrom je toleranten, optimističen in ljubezniv, prav tako ima vse pogoje za profesionalni uspeh.

Spoštuje zakone in pravico, njegove družabne ambicije so zelo visoke. Zoran zna odlično ocenjevati, spremlja ga dober spomin. Inteligenten, zasanjan in živahen se ves čas razvija s tokom življenja. Z lahkoto se izraža in ima odličen talent za šport. Zoranova Luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju vodnarja, zato je izjemno zgovoren in ima veliko prijateljev. Originalen, iznajdljiv, ter nasmejan s sabo nosi vedno nove ideje.

Astro profil znanih: Zoran Dragić, odličen košarkaš

Čeprav je prvi v vrsti, ko gre za kakšne zgodovinske oglede, ga ples, glasba in slikanje ne zanimajo preveč. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. V življenju mu je zelo pomembna pravica za katero se vedno bori. Njegov ego je zelo močan in visok, zato se ga ne da zlahka zavesti in prepričati, da naredi kakšno neumnost.

Opozicija med Luno in Marsom nakazuje, da je Zoran borec, ki mu pogum in bojni duh omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Njegov instinkt je preprosto imeti tisto, kar si želi. Zna ubrati najkrajšo pot do izpolnitve svojih želja, vendar mora biti pozoren na samospoštovanje. Zoranov Merkur se nahaja v dvojčkih, zato je zelo klepetav, radoveden in prilagodljiv. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča stvari včasih nedokončane. Odlikuje ga izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja, ker ga zanima skoraj vse. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo mu je pisana odprta komunikacija. Večkrat skoči drugim v besedo. Šibka točka je tudi vožnja, ki ni najbolj umirjena.

Venera se je ob Zoranovem rojstvu nahajala v raku, zato je zelo čustven, ljubezensko življenje pa potrebuje kot zrak, ki ga diha. Ljubezen brez romantike je zanj prazna, potrebuje pa tudi trdnost. Ko je v razmerju, je zelo ustrežljiv, prijazen in sočuten, skratka pravi partner za osebo, ki si želi varen in urejen dom. V zakonu želi veliko nežnosti in pozornosti, v zameno za to, pa vselej poskrbi, da je domače zavetje pospravljeno in čisto. Družinsko življenje in dom je njegova prioriteta. Na nežen in sočuten način skrbite za udobje, ljubezen in pripadnost. Zelo dobro se znajdete z otroki ter v naravi, ki ga pomirja.

Pripravljeno za Govori.se