Dnevni horoskop za soboto 18. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 18. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste najbolj energični v dopoldanskih urah, preostanek dneva pa bo objela nežna energija.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Energije za nove izzive vam danes ne bo manjkalo. Želeli boste početi nekaj nenavadnega, čeprav vas prirojena previdnost še vedno nekoliko zavira.

horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Luna v znamenju raka

Danes ko luna preide ob 16.24h v znamenje raka, se lahko prepustite sanjarjenju in počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan: 

Nelson Mandela, južnoafriški politik in državnik, nobelovec
Steve Forbes, ameriški medijski mogotec
Nani Poljanec, slovenski imitator in zbiratelj
Kristen Bell, ameriška filmska in televizijska igralka
Chace Crawford, ameriški filmski in televizijski igralec

Na današnji dan se je rodil Josip Pavčič, slovenski skladatelj, pianist in Damir Feigel, slovenski pisatelj. Umrl je Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar, in Jakob Petelin Gallus, slovenski skladatelj. V arheološkem najdišču Divje babe v dolini Idrijce je bila najdena, trenutno najstarejša neandertalska piščal. Apollo 11 začne priprave za pristaneki na Luni.

Vas zanima LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2020

Dnevni horoskop: sobota 18. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zoprno vzdušje in luna, ki popoldne preide v raka vam prinašata trdo energijo, ki bo zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnose.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne, ko bo luna v dvojčkih prihaja nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker boste zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj manjših težav se vam nakazuje s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas tokrat povezuje z osebo, ki vas mika s svojim igrivim značajem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se boste znašli v situaciji, ko ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih z luno v dvojčkih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se končno pogovorili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 18. julija 2020

Všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov, da se da vse dogovoriti brez drame. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo, vklopili boste noto strasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je dopoldan z vplivom aktivne lune v dvojčkih. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odpravite se na lepše, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zunanji pritiski bodo zaradi vpliva lune v raku popoldne načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar lahko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do velike zmede. Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo ter luno v dvojčkih bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne.

Preberite tudi HRANA IN ASTROLOGIJA: KATERI TIP STE?