Dnevni horoskop za soboto 16. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. januarja 2021.

Estimated reading time: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 16. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Čisto nič vam v današnjem dnevu ne bo pretežko. Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino.

Danes praznuje Maja Keuc: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v X. hiši Kozoroga, ji podarja vztrajnost. Zanima jo tujina, z lahkoto se uči tuje jezike, stoji na realnih tleh. Ima zelo dobro komunikacijo. Prvi vtis, ki ga pusti je vedno odličen. Ima zanimiv pristop. Težave se ji lahko pojavijo na čustveni ravni, vendar jih bo znala zelo dobro skriti. Z Marsom v znamenju Kozoroga v IX. hiši je odločna. Zelo si želi, da bi projekt, na katerem dela, uspel v največji možni meri. Zaljubljena je v svoje cilje, glede službe, oz. dela, ki bi ga rada opravljala. Včasih se nagiba k starim vzorcem, čeprav drugi tega od nje ne pričakujejo. Večkrat ima težavo sprejeti novosti, vendar se jih čez nekaj časa navadi, nato jo pa celo navdušijo.

Njena Luna, ki se nahaja v 1. hiši Dvojčkov ji podarja razigranost. V življenju bo imela dobre, trdne prijateljske odnose, vendar samo toliko, koliko bo to njej ustrezalo. Jupiter v znamenju Device v VI. Hiši je natančen in analitičen. Je izbirčna, poleg tega pa se njen okus z leti spreminja. Vedno vztraja pri svojih zamislih in odločitvah, zelo težko jo je premakniti. Kasneje se ta samozavest preko življenjskih izkušenj nekoliko omili. Kariera, ugled in denar ji veliko pomenijo, vendar na tistem področju, ki ga izbere sama. Ima dovolj energije, da doseže svoj cilj oziroma vidno vlogo ali prepoznavno pozicijo v življenju.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 16. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Vodopivec, slovenski skladatelj
  • Niccolo Piccinni, italijanski operni skladatelj
  • John Carpenter, ameriški filmski režiser
  • Sade Adu, britansko-nigerijska pevka
  • Kate Moss, britanska manekenka

Na današnji dan je bila sprejeta prva slovenska ustava. Rodil se je Vladimir Sergejevič Solovjov, ruski teolog, filozof in Gustav Tönnies, slovenski industrialec. Umrl je Arturo Toscanini, italijanski dirigent in Ivan Meštrović, hrvaški kipar.

Preberite tudi: LETNA ASTRO NAPOVED 2021: LJUBEZEN IN ODNOSI

Dnevni horoskop: sobota 16. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zoprno vzdušje vam bo prinašalo težko energijo, ki bo zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih. Luna v ribah bo dodala romantičen korak.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V vaše naročje prihaja nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker boste zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj manjših težav se vam danes, ko bo luna v ribah nakazuje s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika že dlje časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko bo luna v ribah, ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal na mrtvi točki.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih skušali držati. Odpira se vam možnost, da bi s pomočjo vibracij lune v ribah združili prijetno s koristnim in se pogovorili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 16. januarja 2021

Danes ne bo na spregled nobenih hudih čustvenih odzivov, vse se boste lahko dogovorili brez drame. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je konstruktiven dan z energijo luna v ribah. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odpravite se v globino svoje duše, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dober spomin vam lahko pomaga. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste zaradi obremenilnega vpliva lune v ribah previdni in v odnosih nekoliko zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zunanji pritiski bodo v današnjem dnevu rušili vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo zahteven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo z vplivom lune v ribah poglobite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Krivda, ki jo čutite zaradi lune v vašem znamenju nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne.

Preberite tudi: KOZOROG LETNI HOROSKOP 2021