Dnevni horoskop za soboto 14. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 14. novembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 14. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan diabetesa. Ljubosumje, povečana strast in pogum se bodo medsebojno prepletali in ustvarili zanimiv dan.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Ugotovili boste, da je življenje manj komplicirano, če ste pozitivno naravnani in vse kar vam pride nasproti jemljete zlahka.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Luna v znamenju škorpijonaŠkorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Ko je Luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje: prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Astrid Lindgren, švedska pisateljica, Pika Nogavička
  • Alojzij Šuštar, slovenski nadškof, metropolit
  • Edward Higgins White II., ameriški astronavt
  • Charles, valižanski princ, angleški prestolonaslednik
  • Condoleezza Rice, ameriška političarka in profesorica politologije

Na današnji dan Narodna vlada SHS izda odlok o začasni upravi za Slovenijo. Rodil se je Tone Čufar, slovenski pisatelj in Jože Žitnik, slovenski kirurg onkolog. Prav tako italijanski pesnik Aleardo Aleardi in francoski slikar Claude Monet. Umrl je Maksim Gaspari, slovenski slikar in Manuel de Falla, španski skladatelj.

Preberite tudi: KATERA ASTRO ZNAMENJA SE PREHITRO ZALJUBIJO?

Dnevni horoskop: sobota 14. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite biti kljub vplivu lune v škorpijonu bolj prilagodljivi. Pri vas je tako, da vas je težko nagovoriti za spremembe, ko pa jih enkrat sprejmete, pa ste več kot zadovoljni. Prepustite se energiji današnjega dne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan ne bo najboljši, da se lotite nečesa novega. Tudi če mislite, da natanko veste, kako se bo zadeva odvijala, bi vam pomoč prišla prav že na samem začetku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse se bo z luno v škorpijonu na področju čustev razcvetelo in prav tako prijetno bo v vaši duši. Odpravili se boste za svojo srečo. Na probleme boste pogledali iz drugega zornega kota.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potrebujete spremembo. Lahko se brez pomislekov obrnete k področju, kjer do zdaj niste imeli dovolj poguma. Na vaši strani bo tudi dobro poznana oseba, ki vas očitno sprejema in podpira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobili boste navdih in s pomočjo lune v škorpijonu sledili svoji muzi. Našli boste odlične iztočnice, morda bo celo posijalo sonce sreče. Pomembno bo, da se odzovete klicu narave.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 14. novembra 2020

Močan pečat prinašata danes varnost in zanesljivost. Vsekakor poiščite ustrezno vez med duhovnim in materialnim svetom. Trenutki zadovoljstva bodo nekaj edinstvenega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaši bližnji se z vašo odločitvijo ne bodo strinjali, vendar ne skrbite, saj se bodo slej kot prej na to navadili. Zaželeli si boste več svobode na vseh področjih, tre manj ljubosumja, ki ga prinaša luna v škorpijonu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že dolgo niste bili v tako ugodnem izhodišču na več različnih frontah. Izkoristite to v svoj prid. Brez težav boste izbirali med priložnostmi, glede na svoje glavne prioritete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločite se in sprejmite nekaj, kar vam lahko koristi. V današnjem dnevu boste ugotovili, da imate veliko časa in da ga morate bolj aktivno uporabiti. Pomembno bo, da najdete harmonijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu, da se luna nahaja v škorpijonu, boste začutili nekaj utesnjenosti. Morda niste ustrezno pripravljeni ali pa se odzivate preveč čustveno. Doma zahtevajte, da vas nekoliko razbremenijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Največjo srečo lahko danes najdete doma in v krogu družine. Tam se odločite in naredite določeno prenovo. V komunikaciji boste imeli več navdiha in možnosti za novo smer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ugotovili boste, da ste z določeno zadevo izgubljali čas, ampak sedaj boste bogatejši za novo spoznanje. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni. Sprejmite svojo odgovornost.

Vas zanima ASTRO ZNAMENJA IN KULTURA PITJA ALKOHOLA