Dnevni horoskop za soboto 12. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. septembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 12. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop in astrologija. V današnjem dnevu lahko besedno izražanje povzroči nezbranost in nestrinjanje. Mir boste našli v tišini.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Kar morate danes razumeti je, da le resnica vodi do notranje izpolnjenosti in vas ščiti pred tem, da ne ogrozite svojega obstoja.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Danes se Jupiter začne gibati direktno v znamenju kozoroga

Jupiter je povezan z voljo, vestjo, močjo in potrebo po širjenju. Jupiter v direktnem gibanju na splošno označuje vsakršno rast in razvoj, v zdravstvenem pomenu je lahko to tudi prevelik apetit in posledično debelost. Njegovo direktno gibanje vas bo ponovno postavilo na pravo mesto in vam pokazalo smernice. Lažje se boste znebili negativnih vzorcev in zapletov v odnosih.

Danes praznuje Boštjan Klun: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju device kar mu daje dobro mero zdravega razuma, praktičnosti in analitičnost. Njegovo konstantno ukvarjanje s podrobnostmi ga naredi zelo previdnega, predvsem pri tistih nalogah, ki zahtevajo točnost in opazovanje. Je zelo prilagodljiv in želi spreminjati podrobnosti pri svojem delu.

Mars se nahaja v znamenju raka, kar mu prinaša nekaj nesigurnosti vase. Pomemben mu je prostor, kjer se največ nahaja. Če se ne čuti varnega, se ne bo mogel sprostiti. Zanj so pomembni dom, družina, občutek, da ga nekdo spoštuje in vzpodbuja. Njegov Jupiter se nahaja v znamenju leva, zato zna poskrbeti zase na kraljevski način, naklonjena mu je tudi sreča.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 12. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Dino Merlin, bosanskohercegovski pevec
Paul Walker, ameriški filmski igralec
Jolanda Čeplak, slovenska atletinja
Jure Balažič, slovenski košarkar
Emmy Rossum, ameriška igralka

Na današnji dan so bile odkrite slikarije v jami Lascaux. Rodil se je Jesse Owens, ameriški atlet in Andrej Čadež, slovenski fizik. Umrl je Vladimir Bartol, slovenski pisatelj in legendarni ameriški glasbenik Johnny Cash. Rodil se je tudi Barry White, ameriški soul glasbenik.

Preberite tudi KAKŠEN VOZNIK STE GLEDE NA ZNAMENJE?

Dnevni horoskop: sobota 12. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ob koncu tedna lahko kljub nežni luni v raku storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se pred kratkim nekako izgubili v gori obveznosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda prebuja se le vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite ko ste zunaj, tudi z dokumenti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim ljubezenskim dogajanjem, ki ga prinaša luna v raku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli glede tistih zadev, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Dan bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu bodo zvezde do vas bolj romantično nastrojene in ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 12. septembra 2020

Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar s tem ne preslepite nikogar, ki vas pozna. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Luna v raku naj bo vaša pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj samo zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati kot se bodo pojavljale. Z luno v raku prihajajo tudi težave z prilagajanjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se bo uredilo, le malce bo potrebno počakati, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte vika in krika, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Pri nekom iz med prijateljev raje poiščite oporo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Še vedno imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili s pomočjo lune v raku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste malo bolj samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri za svoje ljubljene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želite se na vsak način otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so povsem nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni.

Vas zanima OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI