Dnevni horoskop za soboto 11. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 11. julija 2020.

Horoskop: dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije, svetovni dan prebivalstva. Danes ne boste niti nežni, niti tolerantni, stremeli boste k poudarjanju sebe in k strastnim odločitvam.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Današnji dan prinaša mnoge prednosti in priložnosti. Nehali boste sanjariti, vendar boste presenečeni, saj boste lažje delovali popolnoma na realnih tleh.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 7.06 preide luna v znamenje ovna

Luna je v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Danes praznuje Giorgio Armani: Astro profil

Njegovo Sonce v drugi dekadi Raka ga usmerja v romantično razmišljanje in nežne podvige. Pri pripadnicah ženskega spola je zelo zaželen, saj izžareva karizmatično privlačnost. Luna v znamenju Raka ga označuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma. Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Jupiter v znamenju Tehtnice mu daje moč, da je v poslovnih podvigih izredno uspešen in prodoren. Ima srečno roko v zvezi z denarjem.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser
Risto Savin, slovenski skladatelj, častnik
Harold Bloom, ameriški književni kritik
Tullio Regge, italijanski fizik
Giorgio Armani, italijanski modni oblikovalec

Na današnji dan je bil ustanovljen botanični vrt Univerze v Ljubljani. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Barbara Celjska, slovenska plemkinja. Martin Luther King mlajši posmrtno prejme medaljo svobode.

Preberite LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2020

Dnevni horoskop: sobota 11. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ideje, ki se vam že dolgo pletejo po možganih boste s pomočjo lune v vašem znamenju končno realizirali, zato bo to za vas velik uspeh. Izpolnite si željo in si privoščite prijeten počitek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsekakor se morate naučiti, da se trudite najprej zase, potem šele za najbližje, da bi lahko bili tako srečni, kot si želite. Za začetek se sprijaznite s tem, da vam vse ne more vedno teči gladko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vedite, da ko bo enkrat voz začel drseti navzdol, ne smete pozabiti na podrobnosti. Zgolj z njimi, ter luno v ovnu, ne pa z velikimi zadevami, lahko ustavite voz pred prepadom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po svoji stari navadi se ne boste mogli odločiti, česa bi se najprej lotili, zato boste nemirni. Pazite, da vam zaradi lune v ovnu ne uide kakšna krepka beseda z jezika, saj jo boste drago plačali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izkoristite svoj prosti čas za prijetno druženje s prijatelji in na koncu boste ugotovili, da je to bilo najboljše zdravilo za vaše boljše počutje. Ljubezen danes ne bo najbolj pomembna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 11. julija 2020

Najbolje boste storili, če se boste čim prej začeli izogibati negativnim vplivom energije iz okolice. Šele potem boste imeli dovolj volje in moči, pomagala vam bo tudi luna v ovnu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste skrbeli za druge, čas pa je za akcijo, ki zadeva stvari, o katerih vam ne bo treba veliko govoriti. Prepustite se romantiki in nežnostim, kljub temu da vas spremlja luna v ovnu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne pozabite, da boste morali za svoja dejanja položiti račune. Kljub dejstvu, da vam to ne bo niti najmanj dišalo, pozabite vendar na zamero. Usmerite se v lepši jutri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko boste komunicirali s prijatelji in lepo vam bo v njihovi družbi. Z luno v znamenju ovna prihajajo izvirne ideje in tudi možnosti, da jih realizirate. Zato se le prepustite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibali se boste prevelikim naporom, saj ste skoraj sami sebe prepričali, da tega trenutno ne zmorete. Zaradi strahu, da ne bi vsega opravili popolno, se stvari sploh ne boste lotili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vas v vaših namerah nihče več ne bo mogel ustaviti, pred seboj boste rušili vse, da bi prišli do cilja. Omilite svojo potrebo po prevladi, pa se boste z vsemi lepo razumeli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozornost bo treba preusmeriti v delo, kar bo od vas zahtevalo ogromno energije. Le osredotočeni in priklopljeni na vibracijo lune v ovnu boste lahko sledili hitrim spremembam okoli sebe.

Preverite KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?