Dnevni horoskop za ponedeljek 7. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 7. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan slovenskih izgnancev. Notranje videnje vas danes ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in k največji radosti naproti. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Spoznajte danes, katere so vaše edinstvene prednosti, sposobnosti, ter izkušnje, ki določajo vašo samopodobo.

Dnevni horoskop
Luna je v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni.

Danes praznuje Anna Kurnikova: Astro profil

Uspeh, simpatičnost in borbenost, vse to ji je bilo položeno že v zibelko. Čeprav ljudje s Soncem v znamenju Dvojčkov običajno niso zelo vztrajni, je njena kombinacija izjema. Omahljivosti ne pozna, prav tako se je sposobna za konkretne cilje odrekati. Luna v znamenju Leva ji daje moč in odlično fizično pripravljenost. Izžareva energično žensko, s katero se ni dobro preveč igrati.

Merkur in Venera v znamenju Raka ji dodajata nekaj nežnosti in občutljivosti, ki je vezana predvsem na ljubezensko področje, kjer njena moč, ko resnično ljubi nekako izplahti z obzorja. Mars v Dvojčkih pa ji občasno povzroča dvome, še posebej ob pomembnih dogodkih in prelomnicah.

Danes praznuje Sara Kobold: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. hiši dvojčkov, zato je odštekane narave, privlačna in temperamentna oseba, ki vse počne z zagnanostjo in veseljem. Prijetne energije, ki jih oddaja jo vodijo k uspehu in napredku. Venera in Luna se nahajata v znamenju raka, zato je v ljubezenskih odnosih občutljiva, labilna in premalo odločna. Ima odlično razvit materinski čut in sočutje za prijatelje in družino, zato zelo rada priskoči na pomoč.

Z Merkurjem v znamenju bika ji uspeva, saj je vztrajna in odlično motivirana. Pomembno ji je predvsem, da je pri delu zadovoljna in sproščena, v partnerstvu pa iskreno ljubljena. Varanja, intrig in neiskrenosti ne prenaša.

Če nekdo točno in pazljivo gleda okrog sebe bo našel srečo, kajti čeprav je slepa, ni nevidna.

Francis Bacon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Jessica Tandy, ameriška filmska igralka
  • Malcolm Morley, britansko-ameriški slikar
  • Jessica Tandy, ameriška igralka
  • Wolfgang Schüssel, avstrijski predsednik vlade
  • Jan Theuninck, belgijski slikar in pesnik

Na današnji dan Vatikan postane suverena država. Združeno kraljestvo in ZDA skleneta sporazum o prizadevanju za odpravo suženjstva po vsem svetu. Atentat na slovenskega dobrotnika in politika Ivana Krambergerja. Rodil se je Paul Gauguin, francoski slikar in Boris Nikolajevič Čičerin, ruski zgodovinar, filozof. Rodil se je tudi igralec in pevec Prince Rogers Nelson, bolj znan kot Prince. Umrl je Jurij Gustinčič, slovenski novinar in slovenski pisatelj Josip Ribičič. Umrl je tudi Dražen Petrović, hrvaški košarkaš.

Kakšno počutje vam danes prinaša konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da današnja konjunkcija prinaša ohladitev na področju čutstev in močne zaznavae v karieri.

Katera astro znamenja boste danes polna motivacije in energije potrebne za delo?

V današnjem dnevu boste za delo najbolj motivirani rojeni v znamenju ovna, raka in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v biku razmislite o možnostih, ki se vam ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, ampak raje naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili najboljše.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu z luno v vašem znamenju se boste težko zbrali, saj vas čaka še marsikaj nedogovorjenega. Vsekakor se potrudite in vložite v delo več svoje pozitivne energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj pomembnega se bo začelo razpletati, ko se boste odločili, da naredite kakšen konkreten korak v pravi smeri. Prihaja še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan bo bolj produktiven, kot ste pričakovali. Nekdo vam bo ponudil možnost, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Luna v biku vam bo dodajala vztrajnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preverite pomembne faktorje, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni rešena. Na stvari trenutno gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čaka vas stabilen dan z luno v biku, ki bo prinesel tudi nekaj več motivacije. Počutili se boste tako trdno, kot že dolgo ne, nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi trme, ki jo poudarja luna v biku bo danes v družini prisotnih nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se podajte v iskreno soočenje, ki vam prinaša uspeh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub vplivu lune v biku boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Delovne obremenitve se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preplavljale vas bodo želje po večjih načrtih, vendar se boste ob tem srečevali s številnimi dilemami. Imate še več kot dovolj časa, da razmislite o vsem skupaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Glede nečesa niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Slutite, da vas ovirata negotovost ali pomanjkanje samozavesti. Ne delajte ničesar, kar bi kasneje morda obžalovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na določeno situacijo. Priznati si morate, da njegova predstavljena zamisel le ni tako slaba.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zasanjani in zamišljeni se boste lotili pomembnega pogovora na področju čustev. Pri nečem niste tako samozavestni, kot ste želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.

Vas zanima: LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali NOTRANJE POTOVANJE K ZAVEDANJU SAMEGA SEBE