Dnevni horoskop za ponedeljek 6. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 6. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 6. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 6. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, še posebej ljubezenskih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v konfliktih.

horoskop
Luna v znamenju Device

Danes ob 01:05 uri preide Luna v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja. Sedej je pravi čas, da si sestavite zdrav jedilnik.

Vsak velik uspeh je zmaga upornosti.

Sigmund Gratt

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Peter II. Karađorđević, jugoslovanski kralj
  • Roger Waters, britanski glasbenik – Pink Floyd
  • Mileva Sovdat, slovenska igralka
  • Tim Henman, britanski teniški igralec
  • Andraž Kirm, slovenski nogometaš

Na današnji dan je Sovjetska zveza priznala neodvisnost treh baltskih republik: Estonije, Latvije in Litve. V Camp Davidu se začno pogovori med ZDA, Egiptom in Izraelom. V Žalcu poteka drugi slovenski tabor. Juan Sebastián de Elcano konča Magellanovo pot okoli sveta. Rodil se je Axel Hägerström, švedski filozof, pravnik in Fortunat Bergant, slovenski slikar. Umrl je Stane Mancini, slovenski pevec narodno zabavne glasbe in Luciano Pavarotti, italijanski tenorist.

Največja nevarnost pred neuspehom je na začetku podviga ali pa tik pred ciljem. Ljudje se navadno potopijo v bližini kopnega.

Ralph Waldo Emerson
Katera znamenja zodiaka boste danes preveč precizna in analitična?

V današnjem dnevu boste preveč precizni in analitični rojeni v zemeljskih znamenjih.

Ali bo dan namenjen ljubezenskim podvigom?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo dan namenjen bolj poslovnim in finančnim podvigom, ne ljubezenskim.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luni v znamenju device boste sproščeni. Na vsakem koraku vas bodo čakale zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano kreativnostjo znali celo popestriti in se jim predati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manjka vam idej ter občutek, da ste na pravi poti, zato bi lahko bilo koristno, da preživite nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji iskrenosti. Rutina zavira kreativnost, zato se ji izognite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znašli se boste v zoprni situaciji, zato boste pozabili, kaj ste že naredili in česa niste. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije, zato se notranje umirite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo kljub luni v devici intenzivna. S to energijo lahko končno naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo, ki mu veliko pomenite, vas bo popeljal v prijetne dogodke, ki vas bodo usmerili v boljše počutje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment, o katerem že dolgo razmišljate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar pohitite, saj vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi delovne vneme. Kaj če bi kljub vsemu znižali ego in poiskali pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finančne skrbi se vas bodo zaradi lune v devici nekoliko bolj dotaknile. Čeprav vam gre trenutno na tem področju dokaj dobro, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne storite nekaj nepremišljenega le zato da bi vas opazili. Psihično zdravje vam ne služi tako kot bi moralo. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov s prijatelji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v devici bo pozitivno vplivala na vaše počutje v delovnem krogu. Zaželeli si boste še boljših rezultatov ter napredka o katerem sanjate in tokrat vas pri temu nič ne bo zaustavilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat zaradi vpliva lune v devici ne boste mogli zadržati, da ne bi očitno izrazili svojega mnenja. Skrajni čas je že bil, da to naredite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zanašajte se preveč na svoje skrbno zastavljene argumente. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da na koncu pogovora še sami ne boste več prepričani vanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan vam bo naklonjen v vseh pogledih. Končno bo posijalo tudi ljubezensko sonce, močnejši boste na področju čustev in pripravljeni v določenem odnosu postaviti se zase.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP SEPTEMBER ali KAKŠEN JE VAŠ TIP KOŽE?