Dnevni horoskop za ponedeljek 6. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 6. julija 2020.

Horoskop: dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Danes se bodo prepletale različne energije, ki vas bodo najprej zresnile, nato pa vas bodo popeljale v lahkotno delovanje.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Vse kar ste gradili in sestavljali v preteklem obdobju, se vam lahko v današnjem dnevu vrača v pozitivni smeri. Vaš osebni napredek bo intenziven.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 12.08 preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju vodnarja

Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Danes praznuje Sylvester Stallone

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Raka, in sicer v 7. Hiši, kar nakazuje, da je občutljiva oseba, ki se v življenju znajde, vendar pri tem potrebuje podporo. Samozavest je njegova prednost, vendar le v situacijah, ki jih popolnoma obvlada. Nikoli ni polovičarski in vedno želi vse izpeljati do konca. Luna v znamenju Tehtnice mu podarja eleganten pristop in pravičnost v medsebojnih odnosih. Sposoben je iskreno in predano ljubiti. Merkur v znamenju prodornega Leva mu omogoča odlično in odločno komunikacijo ter uspeh na poslovne in finančnem področju, ki je zanj velikega pomena.

Žlica ne more okusiti hrane, ki jo nosi. Prav tako neumni človek ne more razumeti modrosti človeka, čeprav se povezuje z modrecem.

Dalai Lama

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Marko Perhnart, slovenski slikar
Jakob Aljaž, slovenski duhovnik, glasbenik, planinec
Edvard Rusjan, slovenski letalec
Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama
Curtis James Jackson III. – 50 Cent, ameriški reper

Na današnji dan se je rodil George Walker Bush, ameriški predsednik. Umrl je Matija Čop, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar in Thomas Klestil, avstrijski predsednik. Evropski parlament z veliko večino zavrne predlog direktive o patentiranju računalniško izvedenih izumov.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop JULIJ.

Dnevni horoskop: ponedeljek 6. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Umirili se boste, saj končno ugotavljate, da vam ni treba hiteti in bezljati sem ter tja. V popoldanskih urah, ko luna preide v vodnarja boste zastavili manj vprašanj, kot ste nameravali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znova boste dopoldne, ko bo luna še v kozorogu skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V domačem okolju vam bo izredno prijetno. Premislite tudi o tem, kako se boste približali osebi, ki vas vznemirja. V poslovnem krogu prihajajo spremembe, ki vzbujajo novo upanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dinamični in odločni boste, še posebej popoldne, ko bo luna v vodnarju. Razmišljali boste hitro, ter se znali postaviti zase. V prostem času se sprostite v družbi ljubljene osebe, ki vas bo razveseljevala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nehote se boste zapletli v mrežo najrazličnejših bolj ali manj pomembnih odnosov, med katerimi boste zelo spretno krmarili. Proti večeru, ko bo luna v vodnarju prihaja manjše presenečenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 6. julija 2020

Strah, da bi vas negativen odgovor prizadel je v današnjem dnevu povsem odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase. Ne pozabite na pomembne dogovore in obljube.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan je več kot ugoden za urejanje zunanjosti, postavljanje načrtov in razna soočenja, ki se bodo popoldne, ko bo luna v vodnarju dobro zaključila. Gospodinjska dela bodo tokrat breme.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V drugi polovici dneva, ko luna preide v vodnarja boste nekoliko lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Danes ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki bodo preskakovale in popravljale napeto delovno vzdušje. Konec dneva bo prinesel manjša nesoglasja v partnerskem odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno vas čaka nekaj novega in konkretnega v ljubezni, posebno če je vmešan nekdo, ki ga že dolgo opazujete. Pazite, da ne bi preveč zapravili, posebno če gre za nekaj neuporabnega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razdražljivost in romantika se bosta izmenjevali. Pazite na nenadne izbruhe čustev, izogibajte se obžalovanju samega sebe. Posebej pozorni na področju ljubezni bodite zvečer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Okuženi s čustvenim nemirom zadnjih dni boste težko kjerkoli delovali zbrano, zato si vzemite trenutek zase, preden sprejmete nove odločitve. Zvečer prihaja neverjeten optimizem.

Ne zamudite poletni horoskop in ljubezenski horoskop za mesec julij.