Dnevni horoskop za ponedeljek 27. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 27. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste težje notranje umirili, le za ljubezen si boste z veseljem vzeli trenutek.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Današnji dan bo na poslovnem področju nekoliko upočasnil zadeve, ki bi se morale v tem času rešiti. Morda je potrebno vse skupaj še preveriti in popraviti kakšno napako.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v škorpijonu poudarja čustva

Luna preide ob 6.12 uri v znamenje škorpijona. Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti strastna obzorja.

Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se danes raje odpovejte. Čas je ugoden za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi.

Luna – Prvi krajec

Ob 14.33 uri nastopi prvi krajec, prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s seboj. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam!

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Enrique Granados, španski skladatelj, pianist
Ernst Zermelo, nemški matematik
Rudy Vallee, ameriški pevec
Mario del Monaco, italijanski tenorist
Pina Bausch, nemška koreografinja

Na današnji dan je bil v Parizu ustanovljen muzej Louvre. Umrl je Ivan Regen, slovenski biolog. Rodil se je slovenski jezikoslovec Ivan Koštial. Uradno so odprli železniško progo med Ljubljano in Trstom.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: ponedeljek 20. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo Prvega krajca boste uresničili svoje želje, saj boste sproščeni in umirjeni. Razmislite tudi, kako bi izboljšali splošno počutje in postali bolj aktivni na področju športa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekoliko bolj kot običajno boste v današnjem dnevu zaradi lune v škorpijonu raztreseni, zato bodite še bolj previdni pri delu ali tam, kjer se vam lahko hitro zgodi nekaj neprijetnega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan boste začeli drugače, se morda celo opravičili ali priznali svojo krivdo. Dan vam prinaša v tem primeru pravo osebno osvoboditev in nadgradnjo tam kjer si je najbolj želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju ljubezni prihaja danes, ko bo na vas vplival Prvi krajec v škorpijonu nekaj presenečenj, končno boste dobili nekaj pomembnih odzivov. Posebno dobro se bo izteklo na področju ljubezni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Situacijo, ki vas po tihem bremeni morate umiriti, predvsem pa morate spoznati da niste sami in se začeti bolj prilagajati. Medtem ko rešujete tuje probleme, se vam lahko vaši osebni problemi nakopičijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. julija 2020

Dan z vplivom lune v škorpijonu bo poln čustvenega neravnovesja, zato je vsekakor bolje, da zavarujete svoje interese. Imejte v mislih še kakšen rezervni načrt, če bi vam pri prvem morda spodletelo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je naporen dan, saj vas bo vznemirjal vpliv lune v škorpijonu. Postavljeni boste pred dejstvo in nekaj boste morali spremeniti. To vam ne bo najbolj všeč, saj imate najraje rutino.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Problemi bodo v današnjem dnevu zaradi zaupanja vase hitro pozabljeni in zato vam predlagamo, da se lotite nečesa novega, neznanega. Poskrbite, da bo pri delu potekalo vse tako kot mora.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker boste imeli veliko dela s tekočimi obveznostmi, bo zasebno življenje precej trpelo. Poznalo se vam bo, da nimate energije, da bi ste ukvarjali še z domačimi in njihovimi tegobami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste z energijo Prvega krajca bolj posvetili sebi in zato boste tudi večkrat meditirali. Mogoče boste v določeni situaciji preveč nestrpni, zato tudi ne boste dosegli želenega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Svoj ugled na poslovnem področju boste s pomočjo lune v škorpijonu še izboljšali, zato bodite v današnjem dnevu prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vas bodo razvedrila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu se namesto tega, da posegate po novostih, raje odločite za nekaj bolj stalnega in umirjenega, kar vam bo prej prineslo uspeh. Zaradi lune v škorpijonu se varujte ljubosumja.

Vas zanima NEGATIVEN VPLIV DEBELOSTI NA IMUNSKI SISTEM