Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27.7.-2.8.20

V ponedeljkovo jutro se boste podali s Prvim krajcem v znamenju škorpijona. Prodorna energija, pomešana s kančkom strasti bo odlična odskočna deska k novim odločitvam in opravkom. Znali boste ločiti pomembno od nepomembnega, vendar zadev še ne boste popeljali do konca.

Želeli si boste več dogajanja in več prave ljubezni, obarvane z nenavadnimi prijemi.

Seveda brez kančka dvoma ali slabe volje, pripravljeni na nove dogodivščine. Ljubezenski sestanki bodo vroči, vsebovali bodo povečano in popolnoma prebujeno strast. Tudi v torek pričakujte nepričakovano, vendar vas to ne bo zmotilo, saj boste polni želje po akciji in dogajanju. Le umirili se boste težko, zato bodo nežnosti prava redkost.

blankV sredo ob 9.25 uri preide luna v znamenje strelca.

S prodornim umom in hitrimi odločitvami lahko naredite veliko koristnega, vendar le če boste zbrani in striktno usmerjeni v eno zadevo. Mikale vas bodo razne razprave, globine tokrat ne boste zaznavali. Ljubezen bo obarvana s harmoničnimi vzgibi in drugačnimi predlogi, ki bodo vse skupaj začinili v pravi smeri. Z lahkoto se boste umirjeno pogovorili o vsem, kar vas bremeni na področju čustev in medsebojnih odnosov.

V petek ob 13.58 uri luna preide v znamenje kozoroga.

Potopite se v svoje misli, če boste žalostni, si dovolite jokati, nikar pa ne imejte občutka, da je vse skupaj nemogoče. Povečala se bo vaša delovna vnema, prav tako tudi želja po tem, da si na področju financ za prihodnost postavite višje cilje. V soboto ne boste čisto sproščeni, saj boste ves čas želeli nekaj popravljati, sestavljati in urejati. Več razbremenitev in svobodnih misli prihaja v nedeljo zvečer, ko se luna ob 20.11 uri preseli v znamenje vodnarja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN