Dnevni horoskop za ponedeljek 23. novembra 2020

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 23. novembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 23. novembra 2020, dan Rudolfa Maistra. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in neptunom danes ne boste na trdih tleh, bolj vam bo všeč vaš notranji svet bujne domišljije.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi. Materialne želje bodo navidezno poniknile, kar vas vodi v notranji mir.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 23. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj
  • Klement Gottwald, češkoslovaški politik in predsednik
  • Marieluise Fleißer, nemška pisateljica
  • Peter F. Strawson, angleški filozof
  • Miley Cyrus, ameriška filmska igralka in pevka

Na današnji dan začne delovati prva slovenska spletna stran, ki jo postavi ekipa Inštituta Jožef Stefan. Rodil se je Anton Karinger, slovenski slikar in Žiga Zois, slovenski naravoslovec. Umrl je Roald Dahl, britanski pisatelj in Friedrich Albert Lange, nemški filozof in sociolog.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 23. novembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v ribah, ne boste najbolj sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste v določeni zadevi odzvali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste pogumnejši in veliko bolj sigurni vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste med najbolj zagnanimi, posebno v karieri. Izredno uspešni boste. Vse bo zaradi lune v ribah pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovno boste danes neglede na vse kar se dogaja uspešni, z veseljem boste nekomu, ki vam je blizu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Prihaja tudi nekaj novih predlogov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V glavi imate veliko različnih podatkov, načrtov in zamisli. Ponuja se vam še ena priložnost, da bi se usmerili tja, kjer lahko pričakujete pozitiven razplet situacije brez odvečnega truda.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. novembra 2020

Zgodbo, ki vas obremenjuje je bolje s pomočjo lune v ribah zaključiti in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Znova boste pokazali, da ste pomembne zadeve dobro ocenili. Uporabili boste tudi vse morebitne ovinke, iz katerih se boste hitro izmuznili. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čaka vas zanimiv dan z vplivom lune v ribah. Ne obotavljajte se, ampak nekomu ponudite roko. Ne bo vam žal, saj se bodo vaša dejanja že kmalu obrestovala. Zvečer si privoščite prijetno kopel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v ribah boste raje sanjarili, kot da bi prešli k dejanjem. Nekoga bi morali zavrniti, sicer si boste nakopali obveznost, ki si je nikakor ne želite. Na vsak način se zaščitite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes zaupajte šestemu čutu in mu s pomočjo lune v ribah sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš skriti načrt.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znova se danes prepričujete, da še ni vse izgubljeno, posebno ko bo pogovor potekal o temi, ki jo dobro poznate. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vztrajanje je pozitivna lastnost, danes, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!