Dnevni horoskop za ponedeljek 20. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 20. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustva bodo v današnjem dnevu igrala pomembno vlogo, zato se ravnajte po njihovih navodilih.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, kar vas bo v današnjem dnevu napolnilo s svežino in radostjo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna preide ob 22.16 uri v znamenje leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Ob 19.33 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj pravi čas. Primeren tudi za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte.

Pogum je milost pod pritiskom.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Natalie Wood, ameriška filmska igralka
Carlos Santana, mehiški kitarist
Primož Ulaga, slovenski smučarski skakalec
Haakon, norveški prestolonaslednik
Gregor Bolčina, radijski voditelj in televizijski voditelj

Na današnji dan se je rodila manekenka Gisele Bündchen. Umrl je Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec in Pancho Villa, mehiški revolucionar. Rodil se je tudi Aleksander Veliki, makedonsko-grški voditelj. V Trbovljah se je začela splošna rudarska stavka.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: ponedeljek 20. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če ste samski, se bodo danes, ko se bo skozi dan luna sprehajala v znamenju raka za vas odprle nove priložnosti in možnosti za ljubezen in partnerstvo. Odprite pot ljubezni, saj vam lahko pričara nepozabne trenutke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani biki boste danes zaznali rahlo odtujenost v odnosu. Nerganje partnerja vas bo spravljalo ob pamet, vendar se nikar ne pritožujete se preveč. Za samske bike danes ne bo najboljši dan.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste lahko vplivali na marsikoga v vaši bližini. Vaš pogled bo z luno v raku usmerjen v preteklost, analiza določenih dogodkov vas bo naredila za zelo pomembne, še posebej med domačimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar se vas lahko danes, ko je luna v raku dotakne. Tudi na splošno se boste danes izogibali odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar predstavlja veliko tveganje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi boste v današnjem dnevu prisluhnili, tokrat brez nadležnih pripomb. Starejša oseba bo z vami delila dragocene izkušnje. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu, ki vam ga bo želela predati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 20. julija 2020

Nekdo se ponovno zanima za vas, vi pa bi radi še nekaj miru. Nočete izgubiti svoje samostojnosti. Pri poslih s pomočjo lune v raku premislite o novih pogodbah, ki se vam nakazujejo.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše sanje bodo danes končno postale realnost. Danes se boste posvetili lepim platem življenja in omogočili tudi bližnjim, da se dobro ujamejo z vašo čudovito in toplo energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste zaradi vpliva lune v raku počivali do popoldneva. Prav je, da mislite nase in da si privoščite tisto, kar potrebujete. Prijetne vibracije boste v večernih urah zaznavali tudi samski.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan bo kljub luni v raku malce presenetljiv. Naklonjena vam bo tako pozitivna kot negativna plat. Bodite odločni v svojih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne mešajte štren in nikar ne delajte računov brez krčmarja. Le energija vam bo uhajala. Željo po spremembi boste zaradi vpliva Mlaja sicer imeli, a bo vse skupaj danes le težko pridobivalo na veljavi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč dela se vam danes ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar vsaka stvar mora imeti svojo mejo. Marsikdo ne bo znal ceniti vaše pripravljenosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste igrali odprto in kljub nežni luni v raku boste vsakemu povedali kar mu gre. Razumeli boste skrite namere drugih, zato bo vam lažje, tudi na področju komunikacije.

Vas zanima RAK IN LEV, TAKO BLIZU, VENDAR TAKO RAZLIČNA