Dnevni horoskop za ponedeljek 19. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 19. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 19. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Neprestano boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti, vendar zato ne bo nič lažje. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po določeni poti, če se razburjate za vsako malenkost.

horoskop
Dnevni lunin vpliv

Danes ob 23:08 uri preide luna v znamenje Strelca

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem času se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Zvečer ko luna preide v znamenje strelca boste bolj površni in nedosledni. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in starih copatih. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Deli telesa, ki bodo bolj izpostavljeni so ramena, kolki in pljuča, zato začnite razmišljati o kakšni vadbi ali prenehanju kajenja. Vadba vas bo razbremenila črnih misli ter vam dodala notranjo moč.

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti neomajen.

Lao Ce

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Vladimirovič Majakovski, ruski pesnik
  • Vinko Bitenc, slovenski mladinski pisatelj, pesnik
  • Herbert Marcuse, nemško-ameriški sociolog, filozof
  • Rosalyn Sussman Yalow, ameriška fizičarka
  • Urška Arlič Gololičič, slovenska operna pevka

Na današnji dan v Nepalu odprejo narodni park Sagarmatha. Odprli Bohinjsko progo. Odprt je bil prvi odsek pariške podzemne železnice. V Wimbledonu se zaključi prvi teniško turnir. William Gosse kot prvi Evropejec odkrije Ayersovo skalo Uluru. Rodil se je Edgar Degas, francoski slikar, kipar in Samuel Colt, ameriški izumitelj revolverja. Rodil se je tudi britanski kitarski virtuoz Brian May, znan predvsem kot član skupine Queen. Umrl je Janez Puch, slovensko-avstrijski inženir, industrialec in Fran Jesenko, slovenski botanik.

Katera astro znamenja se boste danes težje zbrala in motivirala?

Danes se boste težje zbali in motivirali rojeni v znamenju bika, dvojčka in leva.

Kakšni občutki se bodo v današnjem dnevu prepletali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bosta danes na področju čustev prepletali intenzivna čutnost in strast.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vznemirljiv dan je pred vami. Ujemite energijo lune v škorpijonu ter si dovolite nekaj drugačnega. Nekaj, kar vas bo navdihnilo in vam polepšalo še posebej ljubezensko področje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Lahko se vam dogodi nekaj nesporazumov zaradi notranje napetosti, vendar vaše finance ne bodo ogrožene. Vsako stvar, ki jo boste začeli delati, vam bo nekdo želel spreminjati, vendar se kljub temu ne boste vdali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite zaradi intenzivne energije škorpijona pripravljeni na ovire, saj bo mnogo kariernih izzivov, vendar nič takšnega, česar ne bi zmogli. Res pa je, da se bo nekdo poseben zelo potegoval za vašo pozornost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z veseljem se boste osredotočili na partnerska razmerja, pri čemer se boste naučili ceniti osnovna življenjska zadovoljstva. V osebnih odnosih lahko počasi pričakujete napredek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počasi vas bodo dohitevale stare zadeve, zlasti slabe finančne odločitve ali zaradi zamujanja. Vendar ne bodite panični. Svoje počasno in premišljeno delovanje uporabite sebi v prid.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vrnite se v prijetne tirnice, potrebnega bo samo nekaj preurejanja, kar pomeni načrtovanje. Čeprav bo začetek težak, bo nadaljevanje z energijo lune v škorpijonu zelo donosno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Raje kot da se predate, ostanite močni. Glavo držite pokonci, opravite delo po najboljših močeh in se ne bojte, ko bo treba zatrobiti v svoj rog. Nadrejenim pokažite, koliko truda vlagate v delo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morda se bo danes, čeprav tega niste pričakovali nekaj korenito spremenilo. Za ljubezen si boste z veseljem vzeli čas in se ji posvetili v polni meri, sedeva na strasten način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav se bodo stvari premikale nekoliko prepočasi za vaš okus, vam bodo s pomočjo ugodnih energij prinesle zanimanje in novo ustvarjalnost, vi pa boste zagrabili vse, kar vam ponuja življenje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko se bo govorilo o nagradah, vedite, da jih bodo dobili tisti, ki so za njih žrtvovali kar nekaj časa in energije. Če tega niste naredili, boste le gledali druge, kako žanjejo sadove.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskušali boste razumeti, zakaj se s kariero trenutno ne dogaja nič. Ocenite in analizirajte, kaj lahko vložite, saj niste umirjeni. Več sreče in ljubezni prihaja v večernih urah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan bodo oblikovali kariera, denar in želja po učenju. Delo bo od vas zahtevalo trud in energijo, le tako se boste vrnili na položaj, ki ste ga imeli prej, saj se ne bojite trdega dela.

Vas zanima: ZAKAJ VAS DRUGI NE SPOŠTUJEJO DOVOLJ?