Dnevni horoskop za ponedeljek 11. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 11. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: V današnjem dnevu boste začeli premlevati stare zgodbe, ki pa naj raje ostanejo preteklost. Možni so tudi besedni dvoboji, ki ne bodo najbolj premišljeni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU KOZOROGA

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi.

Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno. Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti.

SATURN SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO

Retrogradno gibanje Saturna prinaša upor, če se zadeve ne odvijajo po začrtani poti. Morda boste ponovno želeli obnoviti stara prijateljstva ali pa se boste povezali s preteklimi povezavami, za katere menite, da jih potrebujete. V iskanju lahko vzpodbudile težave ali argumente, z namenom da bi poiskali pravo ravnovesje.

Prisotna bo močnejša želja, da se vrnete k odpravljanju in reševanju starih problemov in zlasti nesoglasij. Vrnitev v stara razmerja, ki se niso dobro končala ali so se je drugače zaključila, ni najboljša ideja, čeprav bo morda prisotna velika skušnjava.

Poskrbite, da bistvene stvari ostanejo bistvene.

Carol Johnson

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Camilo José Cela Trulock, španski pisatelj
Slava Klavora, slovenska narodna herojka
Đorđe Balašević, srbski glasbenik
Janne Ahonen, finski smučarski skakalec
Andrés Iniesta, španski nogometaš

Na današnji dan je umrl jamajški glasbenik Robert Nesta – Bob Marley. Rodil se je španski nadrealistični slikar Salvador Domenec Felip Jacint Dali. Prav tako se je rodil na današnji dan alpski smučar Grega Benedik in nogometaš Ermin Šiljak.

Dnevni horoskop za današnji dan, ponedeljek 11. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezenske zvezde obetajo veliko, prav tako ne zapostavljate pomembnih poslovnih odločitev. Z luno v kozorogu se lahko ukvarjate z več stvarmi hkrati in dokazujete, da ste, ko se enkrat odločite nepremagljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znebite se s pomočjo lune v kozorogu neutemeljenega strahu, da ne boste ostali brez odgovorov. Poiščite način, saj v ljubezni v zadnjem času preveč taktizirate in delujete po svoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste imeli priložnost za pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor ugodnejše za vas. Počakajte na ugoden trenutek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedajte se, da se sanje od prave resničnosti lahko močno razlikujejo. Omogočite sveži energiji, da vas danes doseže. Bolj obetavne bodo popoldanske ure, tudi finančno donosnejše.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaši vrlini premišljenost in drznost bosta danes, ko bo luna v kozorogu na večji preizkušnji. Dotaknile se vas bodo pesimistične misli in padla bo motivacija pri projektu, kar vas bo razjezilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. maja 2020

Zastavljate si preveč vprašanj, na odgovore pa ne počakate dovolj umirjeno. Zadeve opazujete izključno skozi lastno prizmo. Glede denarja bo še nekaj novosti, in sicer popoldne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je izredno zanimiv dan z vplivom lune v kozorogu in le od vas bo odvisno, kdaj se boste povezali. Dopoldanski pogovor bo zagotovo pustil kar odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na nekoga.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Glede vsega je danes, ko bo luna v kozorogu pomembno predvsem to, da vsrkavate nove informacije. Tudi če vse te novosti spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Težki časi so za vami, dovolite si z luno v kozorogu zadihati, umirite se in sprostite. Na poslovnem področju vas v sredini dneva čaka odločitev, vendar ni nujno, da jo sprejmete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nihče vam ne bo zameril, če boste danes, ko bo luna v kozorogu prosili za pomoč. V vašem domu bosta spet zavladala harmonija in mir, ki ste ju tako pogrešali. Sedaj je čas, da dosežete višji cilj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zopet se pritožujete nad nečim, kar se že dlje časa ponavlja. Nad ponujenim niste preveč zadovoljni. Popazite le v odnosih z osebo nasprotnega spola, ki vam še vedno na nek način nagaja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Radi bi se posvetili delovnim zadevam, toda dogodki v zasebnem življenju vas nekako vlečejo na drugo stran. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi radi. Edina možnost je, da se prepustite.