Dnevni horoskop za petek 9. julija 2021

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 9. julija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 9. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se vam bodo določeni ljudje smilili, vendar se za njih ne boste žrtvovali, tokrat boste le prisluhnili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne izpustite dobre priložnosti, ker se predolgo odločate. Potrebujete nekoga, da vas usmerja, čeprav tega ne priznavate.

horoskop
Luna je v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Edi Berk, slovenski oblikovalec in arhitekt
  • Tom Hanks, ameriški filmski igralec
  • Courtney Love, ameriška pevka, kitaristka
  • Boštjan Cesar, slovenski nogometaš
  • Roman Koudelka, češki smučarski skakalec

Na današnji dan se začne prvi teniški turnir v Wimbledonu, imenovano Prvenstvo Anglije 1877. Argentina postane neodvisna država. Katarina II. Velika postane ruska carica. Britanska kraljica Viktorija potrdi zakon, ki združi avstralske kolonije pod federalno oblast. Rodila se je Mercedes Sosa, argentinska pevka in Bon Scott, avstralski težkometalni pevec. Umrl je Karel Pollak, slovenski poslovnež, industrialec in Giovanni Battista Bononcini, italijanski skladatelj.

Katera znamenja zodiaka boste danes doživela, da se bo na vas spomnil nekdo iz preteklosti?

Danes se bo na rojene v znamenju bika, raka in škorpijona spomnil nekdo iz preteklosti.

Ali je današnji dan primeren za sproščene pogovore in dogovore?

Dnevni horoskop napoveduje, da zaradi pretirane občutljivosti današnji dan ni najbolj primeren za sproščene pogovore.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaupajte v svoje želje, kajti danes prihaja priložnost, da jih natančno dodelate in dočakate na njihovo realizacijo. Ne pozabite tudi na ljubljeno osebo, ki se na trenutke ne počuti najbolj sprejeto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko je luna v raku boste tavali po tolmunu čustev in se spraševali, kaj vam na tem področju manjka in kaj vam ni všeč. Nikar se preveč ne poglabljate, saj se bodo odgovori nanizali spontano.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V družinskem okolju se danes varujte predvsem tega, da bi nekomu nasprotovali, saj se lahko zaradi povečane občutljivosti nakopičijo nejasne zamere, katere bi v prihodnih dneh težko rešili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v vašem znamenju se vam obeta čudovit dan. Kjerkoli se boste pojavili, vas bodo veseli. Če vas čaka težje delo, ga boste z veliko mero vztrajnosti danes tudi opravili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj pomembnega se lahko danes zakomplicira zaradi manjših nesporazumov. Skušajte biti bolj odločni in povejte, kaj je tisto kar vas na področju kariere neprestano vznemirja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vztrajate, saj boste kmalu deležni boljših rezultatov. Nekdo, ki vas bodno spremlja, bo zelo presenečen nad močjo, ki jo v notranjosti premorete in vas rešuje pred neuspehom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V kolikor boste dobro pripravljeni, boste danes ujeli pogled simpatične osebe in se s tem spravili v dobro voljo. Naj vam ne bo nerodno odzvati se, saj vas čaka veliko lepega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečne okoliščine, ki vas bodo danes obdajale na poslovnem in materialnem področju vam bodo podarile novo upanje, da lahko nadaljujete s takšnim tempom kot ste ga vajeni in s tem ujamete uspeh.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav ste skoraj vedno pozitivno naravnani, vas bo danes zmotila preveč občutljiva energija, ki jo prinaša vpliv lune v raku. Zmotile vas bodo že drobne malenkosti, vendar to raje obdržite zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zagnali se boste v obveznosti in kmalu ugotovili, da vaše misli niso dovolj zbrane, saj ste utrujeni. Priznajte si, da tudi vi potrebujete nekaj počitka, da se ponovno vrnete v svoj pravi pogon.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijateljski odnosi bodo danes žal zahtevali od vas veliko mero prilagajanja. Težje bo tudi doma, saj si lahko vsako pripombo, ki je boste deležni popolnoma narobe razlagate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vas danes vodi notranja moč, ki vam na široko odpira vrata tudi na področju čustev. Dovolite si dane dotike, objeme in prisrčne komplimente, ki bodo nežno božali vašo dušo.

Vas zanima: PARTNERSKI ODNOS: NASPROTJE ALI PODOBNOST?