Dnevni horoskop za petek 8. oktobra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za petek 8. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 8. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 8. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vodila vas bo želja in potreba po dejanju, pri čemer bo zaradi konjunkcije med Soncem in Marsom moč, sila delovanja usmerjena k cilju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dan je lahko, če boste ujeli priložnost čas spremembe, nepričakovanega in tveganja.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Le tisti človek je srečen, ki se je srečo naučil izluščiti, ne iz idealnih pogojev, ampak iz svojih aktualnih okoliščin.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Sigourney Weaver, ameriška filmska igralka
  • Ursula von der Leyen, nemška političarka in predsednica Evropske komisije
  • Zvonimir Boban, hrvaški nogometaš
  • Miran Pavlin, slovenski nogometaš
  • Bruno Mars, ameriški glasbenik

Na današnji dan v Sloveniji pridejo v obtok prvi tolarski boni. Dan slovenske carinske službe, vzpostavljen je bil carinski nadzor Republike Slovenije na meji z Republiko Hrvaško. Poljski parlament uradno razpusti sindikat Solidarność. Začetek prve balkanske vojne. V Chicagu izbruhne hud požar. Rodil se je Frank Herbert, ameriški pisatelj in Edo Šlajmer, slovenski kirurg. Umrl je Jacques Derrida, francoski filozof in France Kosmač, slovenski pesnik, scenarist, filmski režiser.

Kako bo danes na vas vplivala konjunkcija med Soncem in Marsom?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste izredno fizično zmogljivi, borbeni in nemirni.

Katera astro znamenja boste danes najbolj razdražljiva in prepirljiva?

V današnjem dnevu boste najbolj razdražljivi in prepirljivi rojeni v vodnih znamenjih.

Največ, kar lahko naredim za prijatelja je, da sem enostavno najboljši prijatelj.

Henry David Thoreau

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali KAKO USTVARITI OSEBNI NAČRT RASTI IN RAZVOJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete mimo določenih zadev, ki vas sicer ne pritegnejo, saj prihajajo informacije z vseh strani. Obveznosti bo vedno več, zato se poskusite z njimi čim prej odgovorno soočiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju kariere vas zaradi prodorne lune v škorpijonu nihče ne bo čakal. Poslovni koraki od vas zahtevajo več akcije in prilagajanja. Zato nikar ne oklevajte, saj vas lahko zaznamujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne ostajajte več ujeti v preteklosti, ker vas bo to le vznemirilo. Nekdo od družinskih članov vam bo naklonjen, čeprav vas bo zmedlo to, da vam noče odgovoriti na vsa vprašanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ni razlogov, da bi se obremenjevali z nepomembnimi zadevami, raje se z luno v škorpijonu posvetite strastni ljubezni. Prijetno boste presenečeni, saj ste pričakovali, hladen odziv.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z vplivom lune v škorpijonu se kar se da hitro podate v akcijo, namesto da bi neprestano taktizirali in iskali krajše poti. Veliko stvari poteka po vašem okusu zato bodite zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite, preden boste nekoga obremenili s svojimi težavami. Raje o vsem skupaj razmislite, ter se prepričajte, če so težave resnično tako velike, kot se vam dozdevajo na prvi pogled.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ni časa za lenarjenje, saj je pred vami dan z vplivom lune v škorpijonu, ki bo zahteval akcijo, hitre premike in predvsem povečano zbranost. Pazite pa, da ne bi odreagirali površno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne morete se izkazati tako, kot ste si zamislili. Kljub temu boste na področju dela in denarja zadovoljni ne glede na manjše zaplete. V večernih urah boste veliko bolj umirjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenske iskrice vas vodijo na pravo pot, posuto z iskrenostjo in optimizmom. Nekaj časa boste preživeli ob pogovorih, ki vam odpirajo nove občutke in predvsem zadovoljstvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imate več kot dovolj energije, spremlja vas luna v škorpijonu, zato se vam ne bo težko pri delu prilagajati. Zvečer boste nekoliko utrujeni, vendar z občutkom, da ste ogromno naredili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izredno nemirni boste, saj slutite, da nekdo do vas že nekaj časa ni najbolj iskren. Spogledovanje se lahko razvije v kaj več, če se boste odzivali na simpatičen in duhovit način.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, komu lahko zaupate, počakajte, saj se bo določena obremenilna situacija razrešila sama od sebe. Nikar ne obupajte, tudi če ste zmedeni.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021 ali S KATERIMI ZNAMENJI SE TEHTNICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?