Dnevni horoskop za petek 6. novembra 2020

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 6. novembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 6. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste ukvarjali s svojo duševno hrbtenico, trdnostjo njene notranje strukture in sposobnostjo oblikovanja življenja v skladu s hotenji.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga se bo ljubljena oseba zelo razveselila.

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Danes praznuje Duška Stanišič: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Škorpijona, zato je izjemno silovita osebe, polna energije in nebrzdane strasti. Pogosto dobimo občutek, da je nepremagljiva, saj s svojo prisotnostjo začara vse ostale prisotne. Njena luna se nahaja v znamenju Tehtnice, kar nakazuje, da je prefinjena, družabna, objektivna in ima izrazita umetniška nagnjenja.

Pogosto tehta in na ta način izgublja veliko časa, če jo je česa strah, potem so to napačne odločitve. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Tehtnice. Je oseba, ki ima smisel za umetnost, glasbo in literaturo, ter vsa področja, ki zahtevajo kreativnost kot pogoj za uspeh.

Danes praznuje Ethan Hawke: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Škorpijona, kar nakazuje, da je trdna osebnost, ki težko v življenju sprejema kompromise. Je zelo vztrajen in odločen, ter ne prenese poraza in dolgčasa. Luna v Vodnarju ga usmerja v drugačnost in želje, ki so izven povprečja. Venera v znamenju Škorpijona pa poskrbi, da je strasten in v odnosih tudi malce dlakocepski ter občutljiv, če ni vse tako, kot si on želi.

Mars v znamenju Tehtnice usmerja njegovo komunikacijo na diplomatsko raven, ne prenese pa krivic in neiskrenosti. Takrat postane nesramen in celo napadalen. Jupiter v Škorpijonu je njegova sreča, ki poskrbi, da nikoli ne pristane na dnu družbene lestvice.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 6. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Vuk Stefanović Karadžić, srbski jezikoslovec
  • Janez Lenarčič, slovenski pravnik, politik in evropski komisar
  • Igor E. Bergant, slovenski televizijski voditelj in športni komentator
  • Nicole Hosp, avstrijska alpska smučarka
  • Ana Ivanović, srbska teniška igralka

Na današnji dan Greenpeace na Aleutih izvede svojo prvo akcijo. Rodil se je Robert Musil, avstrijski pisatelj in Adolphe Sax, belgijski izumitelj glasbil. Umrl je Rado Murnik, slovenski pisatelj in ruski skladatelj Peter Ilič Čajkovski, avtor šestih simfonij.

Dnevni horoskop: petek 6. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v raku vam bodo največ pomenili dobri odnosi v domačem okolju, zato jim boste namenjali več pozornosti. Na nekoga od njih boste naredili zelo dober vtis.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Situacije na ljubezenskem področju bodo danes popolnoma odvisne od počutja. Ljubljena oseba bo nervozna in nikar ji tega ne očitajte preveč, saj se lahko zelo zapletete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ves dan bo zaradi lune v raku zapolnjen s čustveno obarvanimi reakcijami, saj se boste lotili vsega, kar bodo od vas zahtevali in pričakovali domači. Optimizem postopoma narašča.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno ste spoznali in okusili vse okoliščine, zato vam ne more več spodleteti. Ljubezen vas bo močno ogrela, še posebej tiste, ki ste že dlje časa zadovoljni v razmerju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes lahko marsikaj popravite, toda le s popolno zbranostjo. Ne dovolite, da bi vas motili, saj se boste na takšen način odrezali veliko slabše, kar ni dobro za vaš visok ego.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 6. novembra 2020

Čeprav vam spremembe niso tuje, boste danes ko bo luna v raku težko sprejeli, da z nekom domačih stvari ne vidita enako. Ne pozabite, da ima vsak določene svoje meje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne zanašajte se le na določene izkušnje, ki vas lahko še dodatno zmedejo. Denar zamuja vendar vas naj to ne vrže iz koncentracije, saj se bodo zadeve kmalu uredile.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Misli, s katerimi se boste spopadli že dopoldne, bodo zameglile vašo presojo. Napetost, ki se zaradi lune v raku nabira v vas, boste uspešno sproščali v večernih urah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Utrujenost ali slabo voljo boste danes premostili s prijetnim družinskim klepetom. Premislite pa tudi o kakšni spremembi, da bolj v koristni smeri zapolnite svoj prosti čas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne boste najboljše volje, kar vas bo celo razjezilo, saj ste imeli občutek, da ste vendarle na pravi poti. V večernih urah se boste znali doma bolj odpreti in spregovoriti o sebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste pomislili nase in na vse, kar se vam dogaja v notranjosti, pa ste bili v preteklih dneh prezaposleni, da bi to opazili. Vedno bolj vas mika delo na sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste zaradi lune v raku zelo nemirni. Spoprijeti se boste morali tudi z nečim, kar je težko ali zahtevno in bi najraje preložili, če bi lahko. Kljub vsemu dvignite glavo in zaupajte!

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november